Hány kilónak nézek ki? 13/l
2015. júl. 14. 17:12
61/84 anonim válasza:
Már válaszoltam, de a 61-es válaszod kérdező... Fognám, bekereteztetném, és kiplakátoltatnám mindenhol. Egyszerűen annyira igaz sajnos, amit írtál, hogy mindenki elgondolkodhatna rajta.
62/84 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2015. júl. 18. 11:48
63/84 anonim válasza:
#62 Attól, hogy te a kórosan elhízott, járásképtelen nőkre izgulsz, attól még ugyanúgy igénytelen és egészégtelen. Egyébként meg attól, hogy valaki vékony, sovány nem feltétlenül anorexiás, az egy MENTÁLIS betegség, 80 kilósan is lehet valaki anorexiás.
64/84 anonim válasza:
Kérdező! Abban több hozzászólónak is igaza van, hogy túlsúlyos vagy és ez káros lehet az egészségedre. Hiába mutatja azt a BMI, hogy ez így teljesen jól van, azért szemmel látható, hogy van rajtad felesleg. Nem brutálisan sok, de azért van. Az, hogy ezt páran ilyen bunkó módon közlik az az ő bajuk, vannak szeretethiányos emberek. De ne csak a bántást vedd benne észre, hanem azt is, hogy mit akarnak mondani. A túlsúlyból később adódhatnak egészségügyi problémák, amiket gondolom te se akarasz. Nem 100% persze, hogy beteg leszel, de van rá esély. Szerintem ajánlott lenne fogynod, de minimum tartani a súllyod. És talán te is kicsit jobban éreznéd magad a bőrődben és jobban meg lennél elégedve magaddal:) És ezt csak jótanácsként írtam.
65/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm #68! Ment a zöldpacsi! :)
2015. júl. 19. 08:10
70/84 Rebellious Dead Lady válasza:
Bocsi, kicsit elnéztem a zöld köd miatt körülötted.. xD
70-75 kg?
(Bocsi az előző válaszért, vedd úgy, mintha ott sem lenne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!