Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szabadkáról pár infó? Többi lent.

Szabadkáról pár infó? Többi lent.

Figyelt kérdés

Most pénteken/2015. 07. 14./ mennék. Vannak arrafelé /tompánál megyünk/ migránsok?

A piacon mivel érdemes fizetni? Mit érdemes? Hol érdemes vásárolni? Mire kell figyelni? Mennyire látszik, hogy hamisítvány? stb.

2015. júl. 14. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Pénteken? Az 17.

Hogy jelenleg mennyi menekült van, azt nem tudom, de amikor utoljára voltunk sok volt. Mennek az út szélén, majd csak úgy kiugrálnak az autó elé... Vigyázni kell. Megállni semmiképp.

Mi forinttal fizetünk. Legtöbb helyen dinárban vannak megadva az árak.. Pl 300dinár = 900ft. Azért éri jobban meg forintban, mert sok helyen van, hogy pl. 400din = 1000ft. (Mindent 3mal kell szorozni).

Mi csarnokokban vásárolunk leginkább!

A cipők elég gagyik, és ami nem márka jelzett, az előfordul,hogy itthon olcsóbb! A pólók, nadrágok minősége szerintem nagyon jó, de ha megfogod érzed!

Ha vannak konkrét kérdéseid, akkor szívesen válaszolok, mi sűrűn megyünk le!

2015. júl. 14. 11:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Minket ez a menekült dolog "aggaszt". Anyáék egy szervezett úttal mentek volna Szabadkára, de a szervező lemondta a menekült dolog miatt, hogy autókat lopnak/feltörnek/rongálnak. Szóval mi ettől félünk.....De a családunk egyik barátjának a szülei kint élnek Szerbiába, és a gyerekeiért ment ki Szerbiába ....oda felé azt mondta, hogy rengeteg volt, de tegnap értek haza és azt mondta, hogy nagyon nem láttak. .....az interneten meg azt olvastam, hogy semmi gond sincs velük...
2015. júl. 14. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen feltoresrol meg hasonlokrol nem hallottam meg semmi, mi surun jarunk, 2-3hetente, ismeroseink szinten. Szombaton megyunk megint, majd kiderul.
2015. júl. 14. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! ;)

Ma voltunk Tompa felé. Nagyon jó volt, nagyon jó áruk vannak, nagyon jó árak is. Mi végül is egy migránst sem láttunk. A piacon viszont pár dolgot megtanultunk pl.: azt, hogy cipőt nem nagyon szabad venni, mert sok helyen csak kínai van. Ruhákat érdemes venni, mert azoknak a 90% jó nagyon jó török minőségű.

2015. júl. 17. 18:12
 5/5 yakumo18 válasza:

Sziasztok.

Minket az érdekelne, hogy kedden is van piac Szabadkán ? Holnap gondoltuk hogy átmegyünk.

2015. júl. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!