Hajvasalásról pár infó?
Remington! Nekem az a nyerő:)
Mindenképpen a száraz hajat vasald(ezt szerintem tudtad:D),használhatsz hővédő termékeket,ezek sokat segítenek:)
Ha szeretnéd a végén fixálhatod hajlakkal.
Nagyonsok videó található a hajvasalásról youtuben is. 16/L
Nekem Rowenta Respect hajvasalóm van jelenleg, én nagyon szeretem (hosszú, göndör hajam van) A legjobb benne, hogy beállíthatod a hajtípusodat, illetve az állapotát és beállítja a megfelelő hőfokot. Szerintem fontos, hogy állítható legyen a hőfok, ne fix. Én még szeretem a Ga.ma márkát is, viszont ez drágább.
Hővédő: Minden alkalommal használom, akkor is, ha csak szárítom a hajamat. Próbáltam már sok félét. Jelenleg egy olcsóbbat választottam. Ilyet: [link]
Semmivel nem tud kevesebbet és többet sem, mint drágább társai.
Technika: Fontos, hogy száraz hajon végezd a műveletet, alul kezd, vékony tincsekkel. A többit mindig tűzd fel, hogy hozzáférj. Ameddig nem hűlnek ki a tincsek, ne fésülgesd. Hogy tartósabb legyen használd a hővédőt, nedves hajra hajrögzítőt. Lakkal befújt hajat soha ne vasalj! Nagyon károsítja. Ha szálkásnak találod a hajvégeket, használj hajvégápoló szérumot.
Remélem segítettem :-)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!