Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon undorító az ilyen...

Nagyon undorító az ilyen széles csípő, narancsbőr és a csíkok? Szóval milyen ez a test?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 9. 15:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Nem vészes, de egy kis sport nem ártana, már ha téged zavar a dolog...:D
2015. júl. 9. 16:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csípő minden, csak nem széles.:)
2015. júl. 9. 16:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hű, de karcsú derekad van! A csípőd pedig normál.

A csíkok majd halványodnak, a narancsbőrt én nem szúrom ki.

2015. júl. 9. 16:06
 4/12 anonim válasza:
61%
Tökéletes az alakod! Boldog lehet az a személy, aki esténként beleharap a popsidba.
2015. júl. 9. 16:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, narancsbőrt én se látok, és tényleg nem széles a csípőd, a derekad keskeny. :)
2015. júl. 9. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem undorító, bár én látom a narancsbőrt de nem vészes egyáltalán. Fogynod nem kell, kis edzés meg nyilván jót tenne, kinek nem :).
2015. júl. 9. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem széles a csípőd, és a csíkokat, narancsbőrt max az veszi észre aki azt keresi rajtad. Egyáltalán nem feltűnő.
2015. júl. 9. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem a kérdést miután megnéztem a képet, de komolyan. Aztán nézem a válaszokat és leesett hogy mit is kéne nézni, pedig lány vagyok, csak azon gondolkoztam hogy ha szélesnek tartod akkor vegyél fel sötét alsót és ne vízszintes csíkozásút mert azt talán szélesít. Egyébként ha felveszed a "leszarom" módot akkor senkit nem fog érdekelni hogy hogyan nézel ki, láttam én már ennél sokkal rosszabbat is és ő sem zavartatta magát. Nincs ezzel semmi gond, csak légy magabiztos és senki nem foglalkozik azzal ami egyedül neked nem tetszik.
2015. júl. 9. 20:02
 9/12 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen a kedves szavakat.Én

nagyon nem vagyok elégedett a testemmel,csak hosszú

nadrágot hordok és nem járok strandra.Próbálok javítani

rajta,a vastag lábam és csípőm zavar a legjobban,de a

vastag láb sajnos családi vonás :-( 173 cm vagyok és

63 kg most.60 körül szeretnék lenni,ez a cél és ezzel

együtt az,hogy feszesebb legyek.

Igazad van,kedves utolsó válaszoló,elméletben megvan,amit írsz,a gyakorlattal van baj.Ha véletlenül rámnéz valaki,rögtön azt hiszem,hogy azt nézi,hogy milyen csúnya ez,vagy az rajtam.Sajnos nálam ez így megy :-(

2015. júl. 9. 20:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Te nagyon nem látod hogy nézel ki... átlagos alkatú vagy, nem vastag se a lábad se a csípőd nem széles... pl ez széles: [link]

nézz rá, aztán magadra, nagyon nagy a különbség.

2015. júl. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!