Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Brassóban hol lehet Converse...

Brassóban hol lehet Converse tornacipőt vásárolni?

Figyelt kérdés

Nem rendelni szeretnék, hanem helyben, üzletben megvásárolni. Most az ár nem számít, hogy milyen drága, a lényeg, hogy üzleteket mondjatok.

(nem tudom, hogy ez mennyire számít, de ilyen fekete, magas szárút szeretnék: [link]

2015. júl. 8. 08:31
 1/7 anonim válasza:
0%

És ehhez minek Brassó?

Másrészt szerinted hányan írnak ide brassóiak vagy akik arrafelé járatosak???

Eszek neked se sok van.

2015. júl. 8. 08:43
 2/7 A kérdező kommentje:
nem azért, de elég sok erdélyi van az oldalon, aki közel lakik brassóhoz, és ott szokott vásárolni. most komolyan azt hitted, hogy Magyarországról elmennék Brassóba egy pár cipőért?? Gondolkozz, vajon miért írtam ki a kérdést, ha Magyarországon élnék?
2015. júl. 8. 08:50
 3/7 anonim válasza:
0%

Hát akkor meg végképp nem értem, hogy ha nem itt laksz, miért nem kérdezel meg egy ismerőst.

Jól néznék már ki, ha itt kérdeznék rá, hogy mi van Miskolcon úgy, hogy van 600 miskolci ismerősöm.

2015. júl. 8. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az új Coresi mall-ban láttam az Office Shoes üzletben, próbáld meg ott (2-es busz pont a parkolóban tesz le).

Azt hiszem, van az Intersport-ban is (a nagy Carrefour mellett, a bukaresti úton), és lehet, hogy az Unirea mall-ban is (az állomás mellett). De elsősorban a Coresiben nézz körül.

2015. júl. 8. 09:38
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ hármas! :)
2015. júl. 8. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:
A központban is van, a sétálóutcán (Republicii) az "Activ" üzletben láttam egy csomót.
2015. júl. 15. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már találtam :)
2015. júl. 16. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!