Szerintetek milyen színű Converse tornacipőt vegyek? : D
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni.Nincs csomó cipőm ezért meg kéne gondolnom h milyen legyen...A fehéren gondolkodok főleg.Mi a véleményetek erről?2011. máj. 31. 21:01
1/5 valakiakitnemismersz válasza:
ezaz légy klón te is mint az összes cuki kis tinilány elmehetnétek a Star Wars-ba a klón katonáknak... szánalom. 14/f
2/5 anonim válasza:
ne elgyél klón sztem se
a legelfogadhatóbb meg a bézs
3/5 anonim válasza:
Gratulálok.nem értem miért kell minden k*rva okos embernek leszólni a converse cipőt.Gondolom nem azért akarja megvenni mert jaj mindenkinek olyan van miért ne.Hanem mert tetszik neki.Jó lenne ha leállnátok evvel mert kb semmi közöd hogy mit vesz fel.;)
És szerintem feketét vagy fehéret vegyél mert azok illenek mindenhez.
5/5 A kérdező kommentje:
kit érdekel h kinek milyen van..nekem eddig mindig kínais tornacipőim voltak...nagyon hamar szétmentek és kiakarom próbálni-.- nagy cucc...a normális válaszokat pedig köszönöm:)
várom még a színeket!:)
2011. jún. 1. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!