Miért nem engedik a fülbevalót szüleim?
Anya se annyira rajong érte, de ha megcsináltatnám, akkor max. annyit mondana, hogy "hát na"
Nem az, hogy ilyen felelőtlen szülő, csak tudja, hogy ha akarom, eltüntetem, és nincs.
Apa az kijelentette, hogy "nem", de csak ennyi, nem indokol, megkérdezem, azt mondja nem.
Sejtem amúgy, elég maradi, gondolom a régi tagokon lát ilyen gagyi arany karika fülbevalót, és azt tudja, hogy csúnya, és azt hiszi olyat akarok, és ezért rávágja, hogy nem, és nem indokolt, és rádásul pont belesz*rik, hogy én mit mondok, ha azt mondom neki, hogy nekem nem karika kell, akkor is azt hiszi.
De kajak, ő ilyen, nem érdekli, neki csak a karika van a világon, és ezért nem. Hát besz*rok ezen a logikán.
Amúgy még nem próbaltám meggyőzni, csak kérdeztem, de hát olyan magabiztosan rávágta, ismerem, ha meg elkezdeném mondani az indokokat, akkor meg csak a cirkusz lenne, mivel írtam, hogy tesz rá magasról és "hát nem érted, hogy nem", és leállna vitázni.
Amúgy ezüst foglalatút akarok, ilyen fekete kockával benne, mert azt úgy gondolom, nem homokos design, és mindkettőbe, mert az tetszik, és kész, nem vagyok én fél ember, hogy csak a felébe.
Amúgy fiú vagyok, de gondolom rájöttetek, 22-én töltöm a 16-ot, és a szülinapomra akartam meglepni magamat vele, de már régóta szeretnék.
Mondom 16. szülinap, régóta akarok, nyár van, hát a legjobb, megkérdezem, oszt nem.
Hát ba*zdmeg.......
Na most mi legyen?
Az kilőve, hogy titokban, az akkor lett volna esetleg, ha nem kérdezek rá, mert akkor még talán elfogadja, de mivel rákérdeztem, és azért is meglenne, akkor lejönne az összes isten az égből, tudom.
A kérdés adott, hogy hogy győzzem meg?
Ne térjünk ki a homokosok világán keresztül a fertőzések, gyulladások útján át a kritika szépséges mondanivalójáig.
Köszönöm.
legyen annyi vér a pucádban, hogy eléállsz egy képpel a kezedben, és megmutatod neki, hogy ne, ilyen ke, fatter. s kész. ha erre is azt mondja, hogy nem, akkor max rejtve hordod, vagy vársz 18 éves korodig.
vagy a másik: próbáld egyszer meggyőzni anyudat, hátha utána ő meg tudja győzni apudat is, és ha már anyud is akarja, akkor apukád nem fog szerintem annyit ellenkezni, mert látja, hogy a mutter benne van :D
sok szerencsét!
Köszönöm szépen a választ, és köszi, hogy a helyembe képzelted magad, mert ezek tényleg korrekt megközelítések! Ment a zöld!
Reméljük meg lesz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!