Nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Most 168 cm és 68 kg vagyok. Eddig 30 kg adtam le és még szeretnék 5 kg-t. Szerintetek nagyon gáz ha ilyen az alakom?: [link] 2015. júl. 7. 22:39
11/14 anonim válasza:
Magadnak felelj be elsősorban, persze egészséges határok között. A kép alapján nem vagy kövér. Nem kell agyonfogyni. Van aki nem olyan alkat.
12/14 anonim válasza:
Szerintem totál izgató ez az alak!
13/14 anonim válasza:
15 éves vagy? Akkor tényleg kitartás kellett hogy ez sikerüljön. Én is szeretnék igy kinezni, 165 \ 69 vagyok, de nem latom magam csinosnak.
14/14 A kérdező kommentje:
Már teljesen máshogy nézek ki így 1 év után, ez leginkább a sportnak tekinthető :)
2017. jan. 1. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!