Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi tegyek ha anyám nem engedi,...

Mi tegyek ha anyám nem engedi, hogy szőrtelenítsem magam? 13L

Figyelt kérdés
Se hónaljon, se lábon, se bikinivonalon... Azt mondja, hogy fiatal vagyok még és amúgy sem látszik. (Nem, a sötétbarna szőr, tényleg nem látszik.) Már minden osztálytársam és barátom szőrtelenít, csak nekem kell szégyenkeznem. De őt ez nem hatja meg. Ezért nem is járok a dög melegben strandra, sőt kimozdulni se szívesen megyek... Mit tegyek? Semmiképp nem engedi. :(

2015. júl. 7. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tojd le, borotválkozz, aztán hagy vitatkozzon, mit számít, kibírod, ráhagyod, ennyi, majd abbahagyja. Természetes hogy 13 évesen szőrtelenít egy lány, ha ezt nem érti meg akkor vele van a gond, nem veled. Szóval nem kell rá hallgatni.
2015. júl. 8. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodta szőrteleníts:) anyukadnak ehhez semmi köze, és lehetőleg ne "mutogasd" magad ujjatlan pólóban, így még a vita is elkerülhető
2015. júl. 8. 18:13
 13/15 anonim válasza:
0%
Szerintem még ne szőrtelenits mert ha egyszer szőrtelenítesz utánna mindig kell mert sokkal gyorsabban fog nőni a szőr és sokkal nagyobb lesz több lesz a bajod is vele de természetesen azt csinálsz amit szeretnél. Vagy ha mindenképpen szőrteleníteni akarsz először a gyantát ajánlanám. (Szerintem hallgass anyukádra ő csak jót akar én is rá hallgatok és még sose volt gondom).
2015. júl. 9. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem fog gyorsabban nőni, és hogy sokkal nagyobb (?) lesz. Pl. ha borotválod, a szőr élénkebb színűnek tűnhet, de sűrűbb nem lesz. Szóval vegyél! Lehet venni krémet, amit spatula segítségével (pl. Eveline krém) lehet meg minden... Gyanta, borotva... Pláne hogy nyár van!
2015. júl. 9. 11:28
 15/15 anonim válasza:

Szerintem gyantázd,epiláld,krémezd vagy borotváld le.A te tested és ha neked kellemetlen úgy,akkor szőrteleníts.(Én is akkor kezdtem:D)

15/L

2015. júl. 11. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!