Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel szőrtelenítsem a bikini...

Mivel szőrtelenítsem a bikini vonalam?

Figyelt kérdés
szerdán megyünk strandra osztály kirándulásra.és ott lent eléggé szőrős és szerintem nagyon gáz lenne ugy menni. le borotválhatom a vonalat?
2015. máj. 31. 19:41
 1/6 A kérdező kommentje:
jah és 12l
2015. máj. 31. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Beretva, a gyantába bele fogsz halni az epilálásról nem beszélve :D
2015. máj. 31. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyantázd inkább. A borotvától kipattoghat ami még rosszabb lesz.
2015. máj. 31. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:

sajnos azt nem tudok.

olloval megprobáljam levágni?

ciki lenne ha kicsit kilátszana?

2015. máj. 31. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Otthon egyedül nehogy megpróbáld gyantával!! Én is csak kozmetikusnál merem gyantáztatni intim területem, itthon epilálom magam odalent. 12 évesen te még ne csinálj ilyeneket, én is 16 éves koromban kezdtem el.

A bikinvonaladat leborotválhatod, ha a többi részen is nagyon dús, akkor csak vágd le ollóval.

Esetleg kérdezd meg anyukádat (bár tudom, nem mindenkinek van esélye erre)

2015. jún. 1. 01:28
 6/6 A kérdező kommentje:
ma megvettem a bikinit és nem látszik ki belőle csak ha nagyon szét rakom a lábam. de azt meg nem fogom csinálni.
2015. jún. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!