Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi tegyek ha anyám nem engedi,...

Mi tegyek ha anyám nem engedi, hogy szőrtelenítsem magam? 13L

Figyelt kérdés
Se hónaljon, se lábon, se bikinivonalon... Azt mondja, hogy fiatal vagyok még és amúgy sem látszik. (Nem, a sötétbarna szőr, tényleg nem látszik.) Már minden osztálytársam és barátom szőrtelenít, csak nekem kell szégyenkeznem. De őt ez nem hatja meg. Ezért nem is járok a dög melegben strandra, sőt kimozdulni se szívesen megyek... Mit tegyek? Semmiképp nem engedi. :(

2015. júl. 7. 20:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Semmi köze hozzá. Vegyél borotvát, nyugodtan szőrteleníts.
2015. júl. 7. 20:22
 2/15 anonim válasza:
75%
Én 11 évesen kezdtem... Nekem is sötét hajam van és engem is nagyon zavart de anyának nem volt ellene kifogása sőt ő vett nekem mindenfélét hogy szőrtelenítsek.Otthon nincs epilátorotok? Azt gyorsan megtudod csinálni amíg nincs otthon. Vagy menj le a dm-be vagy a rossmann-ba és vegyél egy szőrtelenítő krémet. Én is azzal keztdem. Csak fölkened az adott helyre(bikinivonalra semmiképen se) és vársz 8-10 percet és lemosod. De most már vannak hideg gyanták is(keress rá a neten) Nem kell feltétlenül szólni neki. Ha pedig észre veszi hogy már szőrtelen vagy mondd meg neki hogy téged már nagyon zavart és hogy tök ciki. Elég nagy vagy már szőrtelenítéshez. Nem értem anyukádat.
2015. júl. 7. 20:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogyha megtudja akkor megöl. :( Egyszer már leborotváltam a hónaljam és egész este ordibált. Meg azt mondja, hogy nehogy borotváljam... Nem tudom, félek. De lehet veszek a dm-ben mert nagyon rossz érzés már. :/
2015. júl. 7. 20:27
 4/15 anonim válasza:
100%
de miért nem engedi? Nem lesz tőle semmi bajod... Egyszer mindenki elkezdi
2015. júl. 7. 20:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azt mondja, hogy fiatal vagyok még hozzá. :/ Csak azt nem értem, hogy amikor még este 8 után sem vagy otthon, az tökre normális, ahhoz nem vagyok fiatal. :(
2015. júl. 7. 20:33
 6/15 A kérdező kommentje:
*vagyok otthon
2015. júl. 7. 20:34
 7/15 anonim ***** válasza:
szőrteleníts
2015. júl. 7. 20:38
 8/15 A kérdező kommentje:
De félek, ha megtudja nekem végem van. :/
2015. júl. 7. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
megölni úgysem fog, hisz a lánya vagy :D ettől ne félj. csináld nyugodtan, majd kiordibálja magát, aztán megnyugszik. szerintem ő sem mászkálna hónaljkutyákkal meg szőrös lábbal strandra.. élvezd a nyarat, hisz erre van :D
2015. júl. 7. 22:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vegyél! Mond meg anyukádnak, hogy akkor Ő se szőrtelenítsen, Ő már túl öreg... Ilyet.. Nekem anyukám vett meg mindent.. hideg gyanta, meleg gyanta, borotva, stb. Ha nem szőrtelenítenék akkor annyira szőrös lennék, hogy még a medvék is megirigyelhetnének.. :D
2015. júl. 7. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!