Megéri harcolni a csere/pénzvisszafizetésért? (Office Shoes)
Már több mint 1 éves cipő,majdnem 1,5. Mégis mit vársz,de őszintén?
Gondolom 3-4hónapig mindennap hordtad,azért ment tönkre. Elárulom,ez a cipők rendje.
Párhuzamosan mellette hordtam egy ilyen típusú converset amit akkor vettem amikor ezt először leadtam ragasztatni. Annak nincs semmi baja érdekes módon.
Amúgy miután elolvastam pár ilyen témájú kérdést utána rájöttem h hagyom az egészet.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Valószínűleg semmire sem jutnál vagy csak hosszú idő után.
Magyarországon cipők (és még sok más dolog) tekintetében gyakorlatilag nem létezik fogyasztóvédelem. Hasonlóképp jártam, csak egy másik nagy cipőboltnál. Szétment kb. 3-4 hónap alatt a bakancsom. Egyáltalán nem hordtam sokat, de levált a talpa, egyszerűen azért, mert sz*rul volt megcsinálva.
Bementem, megkérdeztem, hogy most akkor mi van. Megmondták, hogy tehetek panaszt, amit közvetítenek a fogyasztóvédelemhez, aki majd küld egy levelet, hogy valami békéltető testület szervez egy találkozót. Arról meg kiderült, hogy ha a bolt részéről nem megy el senki, akkor ennyi volt a történet, mert nem tudnak mit kezdeni...
És velem is fizettetni akarták a vizsgálatot. Aminél már a boltban megmondta az eladó a dolgot, hogy úgyis azt fogják mondani, hogy nem rendeltetésszerűen használtam. A boltos csaj korrekt volt, mondta, hogy kb. mindenre ez a bevált szöveg.
Bár fogalmam sincs, hogy mit jelent ez... Egy cipőnek mégis mi a nem rendeltetésszerű használata? Nem búvárkodni használtam, de még csak fozicni sem. Szimplán az utcán mentem benne, még a busz után sem futottam. Egy cipő talpa pedig ezektől nem válik le. Attól válik le, hogy egyszerűen olyan gyenge minőségben van megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!