Istiike kérdése:
Office shoesban visszaveszik a cípőmet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy vettem egy vans cipőt, a Dunakeszi Auchanban fekvő Officeban, fél év garanciával.Használom már egy ideje kb 2-3 hónapja és lépésnél láttam hogy mindig gyűrődik a cipő úgy kb a nagylábujjam tövénél.Na hát mára meg is adta magát, szétjött ott.Szeretném visszavinni, levásárolnám szívesen a pénzt csak nem tudom mivel jár...beviszgálás gondolom, de ez nem lehet szándékos szétcseszés...szeretném kérni tanácsotokat mit tegyek, hogy tegyem!2015. jún. 30. 00:27
2/2 anonim válasza:
gondolj arra hogy ha tönkrement akkor úgyse tudod használni vagy csak áll a szekrényben vagy kidobod, akkor már 1 próbát megér hogy beviszed megmutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!