Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem fogják már fel,...

Miért nem fogják már fel, hogy a nőknél kövérség nem feltétlen igénytelenség?

Figyelt kérdés

Szerinte kifejezetten gyönyörű, ha egy nő szép duci, és mindenhol meg lehet markolni. Viszont sokan egyből rávetik, hogy igénytelen, meg minden, de ha ők így érzik jól magukat a bőrükben, akkor miért igénytelenek? Szerintem, ha valaki, rendesen, tisztálkodik, ápolt, jól öltözködik meg minden, akkor igen is igényes eltekintve a súlytól.

Pl. az alábbi nők is igényesek és gyönyörűek szerintem. :)

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 5. 16:34
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A bőr megint egy olyan dolog, hogy kinek mi én imádom a narancsbőrt pl, meg a striàkat is szeretem.
2015. júl. 6. 19:00
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
de most ez nem olyan dolog, hogy kinek mi. ne akarj meggyőzni arról, hogy a striák és a narancsbőr szépek, mert nem az, még ha neked ilyen ízlésed is van.
2015. júl. 6. 19:05
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem akarlak meggyőzni, de igen is szép a narancsbőr legalábbis számomra...
2015. júl. 6. 19:16
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a narancsbőr egy egészségtelen dolog, azt jelenti, hogy nem megfelelő összetételű az ember bőre. Biztos olyan jó ez egy nőnek?
2015. júl. 6. 21:55
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Neked valami fétised van az ennyire elhízott nőkkel kapcsolatban.
2015. júl. 7. 09:44
 26/31 anonim ***** válasza:
73%
65vagyok, de a sajátomat is soknak tartom. voltam 80 közelében és 48 kg is voltam. nem ítélek súly alapján, mert nem a külsőt nézem a kapcsolataimban. én egyszerűen csak magamnak nem tetszem így. de elismerem, hogy vannak szép duci csajok, akik elég csinosak tudnak lenni. én a 65kg-mmal nem tudok szinte mit felvenni. a mai ruhákat csak anorexiásokra tervezik.
2015. júl. 8. 22:04
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
A narancsbőr tök átlagos dolog, vékony, sportos nőknek is lehet, és nem minden kövérnek van.
2015. júl. 8. 22:09
 28/31 anonim ***** válasza:
a 2. szexi
2015. aug. 18. 14:14
 29/31 anonim válasza:
Bocs haver... én azoktól a képektől mingyát hányok...
2015. aug. 23. 02:23
 30/31 anonim ***** válasza:
Az első az nagyon durván elhízott és szerintem igénytelen, a második normál alkatú, de brutális a feneke, a harmadik arcra gyönyörű, és ha nem látnám azt a narancsbőrt, őt még képes lennék igényesnek látni.
2015. nov. 22. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!