Miért nem fogják már fel, hogy a nőknél kövérség nem feltétlen igénytelenség?
Szerinte kifejezetten gyönyörű, ha egy nő szép duci, és mindenhol meg lehet markolni. Viszont sokan egyből rávetik, hogy igénytelen, meg minden, de ha ők így érzik jól magukat a bőrükben, akkor miért igénytelenek? Szerintem, ha valaki, rendesen, tisztálkodik, ápolt, jól öltözködik meg minden, akkor igen is igényes eltekintve a súlytól.
Pl. az alábbi nők is igényesek és gyönyörűek szerintem. :)
Nem, ezek a nők nem ducik, hanem súlyosan elhízottak. Nekem mindegy, mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy neki tetszik, de bennük semmi szexi nincs.
Egyébként én is kövér vagyok, 158 centihez 64 kg. De én betegség miatt híztam el, amire csak néhány hónapja derült fény, azóta diétázom. És azóta egészségesebbnek is érzem magam. Kétlem, hogy ennyi zsírral a testén bárki egészségesnek és fittnek érzi magát.
Egyik lányismerősöm 30 alatt cukorbeteg, világosan megmondta az orvos, hogy legalább 15-20 kilót kellene leadnia.
A másik idősebb, nála az egyik térde nem bírja a megterhelést (a másik majd később adja meg magát), szintén itt még több fogyás az előirányzott (pedig nem nagyobb mint a fotóidon az egyik csaj), különben jön a bot és/vagy a tolószék előbb utóbb.
Persze mit tesznek? Hülye az orvos, hülye a világ, mindenről a magazinok tehetnek a ropi csajokkal, a pasik meg nem tudják milyen egy igazi nő, de fogyásról szó sem lehet...
Mi az igénytelenség ha nem az, hogy figyelmeztet az orvosod, hogy bele fogsz halni, tolószékbe fogsz kényszerülni, de teszel az egészre magasról, mert hízni könnyű volt, fogyni viszont piszok nehéz, sok kitartás, energia, és kőkemény elhatározás kell a diétához, a mozgáshoz.
Nem akarok senkit megsérteni, de elmondom az őszinte véleményem, feketén-fehéren. Nekem ismerkedésnél már a duciság is kizáró ok. De most megpróbálok objektív lenni.
Ezek a nők nem ducik, hanem hanem hatalmas túlsúlyuk van. Én pont leszarom azt, hogy milyen ruhát vesznek fel, nem lesznek tőle vonzóbbak a szememben. És kérdező: attól, hogy te a társadalom 0,5%-ába tartozol, akinek ezek a nők tetszenek, ne akarj meggyőzni arról, hogy ezek a nők "jól érzik magukat a bőrükben". Ha még ezt is mondja valamelyik, akkora kamu, mint a ház. Arról se akarj meggyőzni, hogy "gyönyörűek". A te helyzetedet még a második leányzónál megértem, de a másik kettőnek például hogy néz már ki a lába? Te Jézus atyaúristen
Miért ne érezhetné magát valaki jól kövéren?
Megmondom őszintén, én jobban éreztem magam - lelkileg - amikor elhízott voltam. Most már csak duci vagyok, és így nagyobb a nyomás. Kövérként nem tartottak nőnek, azt hordhattam, amit akartam. Duciként már majdnem sovány vagyok, most már sürgetnek, hogy fogyjak tovább. Mintha nekik szólna.
Köszönöm! Ha nem diétáznék, idővel cukorbeteggé válnék. Úgyhogy inkább a diéta.
Azért igénytelen, mert - nagy valószínűséggel - nem törődik a testével, nem mozog semmit, szemetet eszik. Szerintem egy nő törődjön magával és próbálja meg a legjobbat kihozni magából.
A fogadjanak el így és a szeressenek a belsőmért meg csak duma, szerintem a kövérek 90%-a utálja a testét. És ezt úgy mondom, hogy én is kövér voltam, de lefogytam és sokkal jobban érzem magam, egészségesebb, energikusabb is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!