Semmi sem jó a lányoknak. Hogyan kéne kinéznem?
Figyelt kérdés
A szokásos...szüleim szerint nagyon jól nézek ki, de a csajok nem ezt éreztetik velem...2015. jún. 30. 07:45
11/33 anonim válasza:
Próbáld meg fejleszteni a stílusod, ezalatt nem csak a külsőségeket értem, hanem a kisugárzást is! Ha harmóniában van a megjelenésed a belső kisugárzásoddal, akkor nyert ügyed van.Legalábbis nálam! :D
12/33 anonim válasza:
Szerintem az eseted is bizonyítja, hogy mindegy mit veszel fel, ha alkatra, arcra nem jössz be, vagy nem vagy döglesztő típus, akkor átnéznek rajtad, én is ezt tapasztalom.
13/33 A kérdező kommentje:
Így van, semmi nem jó nektek.
Nálatok minimum 2 színttek fejjebb keresgéltek, többet vártok el, mint amik ti vagytok.
Ugye a külsőségről van most szó.
2015. jún. 30. 12:10
14/33 anonim válasza:
Nem azért, hogy kukacoskodjak, de olyan nincs, hogy valaki senkinek sem jön be.Szerintem Te inkább azoknak nem jössz be, akik neked bejönnek.Ezen esetben két lehetőséged van, egy : lejjebb adsz az igényekből, kettő: megpróbálsz olyan irányba fejlődni, hogy felkeltsd a neked tetsző lányok figyelmét.Probléma megfejtve...
15/33 A kérdező kommentje:
Nem tetszem én senkinek...Hova adjak lejjebb?
2015. jún. 30. 14:12
16/33 anonim válasza:
Figyelj, ha te nem változtatsz senki nem fog helyetted a nyekergés és önsajnálat pedig még semmin nem segített.Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?Legalább egy képet linkelj be magadról, hogy adhassunk tippeket.
17/33 A kérdező kommentje:
Próbálok változtatni a külsőmön.Teszek érte, hogy jól nézzek ki.
De hiába...
2015. jún. 30. 14:40
18/33 anonim válasza:
Min próbálsz változtatni, mit teszel a külsődért?
19/33 A kérdező kommentje:
Kb mindent.
2015. jún. 30. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!