Felétek vannak akik hordanak magába fényes latex leggigset?
Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 22:57
1/9 anonim válasza:
Magába senki nem hordja szerintem... elég kevés lenne egy leggingsben kimenni utcára.
3/9 A kérdező kommentje:
Felénk nem járnak, van aki hord, de nem magába, tunikával, de voltam egy városba elég jó nő a városba magába hordva ment, elég vágykeltő a férfiaknak.
2015. jún. 27. 23:11
4/9 anonim válasza:
Szerencsére nem. ELég közönséges és ízléstelen.
6/9 anonim válasza:
Hálistennek kezd kimenni a divatból. Azért péntek esténként a partizó ingyenl*tyókon még lehet látni meg a főút mellett is volt még a "lányokon" amikor hidegebb volt. :D
7/9 anonim válasza:
Én hordom és nem vagyok se ribi, se cigány, más is hordja magában is, nem tudom miért kell megbélyegezni ezért valakit idióták?!
8/9 anonim válasza:
Én régebben hordtam mindig.. Mostanság nem. Nagyon ritkán.. Szerintem hosszabbított felsővel (tunikával) elég jól néz ki!
9/9 A kérdező kommentje:
De másokon látni felétek, ahol élsz? De gondolom, csak feketéét hordtál, én tegnap egy idősebb nőn ezüstöset láttam, ritka aki feketén kívül mást felvenne.
2015. aug. 2. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!