Lehet azért érzem magam dagadtnak, mert valóban dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és marha dagadtnak érzem magam. 165,6 cm vagyok és 53 kg de izom is van rajtam.(sportolok)
Szeretnék lefogyni. Már napok óta nem eszek...
2015. jún. 23. 02:47
1/7 anonim válasza:
Azt ugye te is tudod,hogy ha nem eszel,azzal lefogysz ugyan,de utána vissza is jön? Ráadásul lehet több. Jojó effektus.. 165-höz az 53 kg tök ideálisnak tűnik tekintve,hogy én 158 cm-vel vagyok 55 kg és nem vagyok kövér. Csökkentsd a szénhidrátot, de ne radikálisan és sportolj többet. Más eszedbe se jusson. Idővel formálódsz.
2/7 anonim válasza:
En is 14 eves vagyok, 171cm es 48 kg, de szerintem a te testsulyod teljesen realis.
Es egyel, mert mint ahogy az elott levo elmondta, utana tobbet fogsz felszedni.
Ha nem erzed jol magad a testedbe, akkor jarj el futni vagy csinalj otthoni gyakorlatokat. Ha megteheted akkor menj el edzoterembe (en is igy fogytam le). :)
3/7 anonim válasza:
Kép alapján meg lehetne ítélni, de amúgy ez a 13-14 évesek rögeszméje. Még a mellek is oda tartoznak.
4/7 anonim válasza:
Nem, azért érzed magad dagadtnak, mert az agyacskádat sikeresen átmosta a média, a buta barátnők, a neten olvasott marhaságok és nem sikerült kialakítanod egy egészséges testképet. Ha nem csak drámázol és figyelmet keresel, akkor baromi gyorsan keressetek fel egy testképzavarokkal foglalkozó szakembert és kezeltesd magad. Ha csak figyelemre vágysz, azt értelmesebb módon is ki lehet harcolni, mondjuk olyan módon, ami nem árt az egészségednek, fejlődésednek.
5/7 anonim válasza:
Azért érzed magad dagadtnak, mert valami agyi problémád van. Ilyen BMI mégis hogy lennél dagadt, főleg ha sportoló is vagy?
6/7 anonim válasza:
ha semmit nem eszel inkább hízol mert a szervezeted el kezd raktározni. ha megint eszel rendesen egyből fel is hízod. inkább hagyd abba és térj át az egészséges életmódra sok zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű dolgok és sportolj. és ha van mit le fogod fogyni bár nem hiszem hogy van mit fogynod
7/7 anonim válasza:
Amellett, hogy 4-essel maximálisan egyetértek, hadd mondjam el neked, hogy ha nem eszel, az izmaidat fogod leépíteni, és zsírt fogsz a helyére visszahízni. A tested ugyanis nem hülye. Az izmok 4x annyi energiát fogyasztanak, mint a háj, tehát vészhelyzetben (koplalás) először tőlük igyekszik megszabadulni a tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!