1/5 anonim válasza:
1: Nem hiszem, hogy aki nem edz rendszeresen, az kapásból fél lábas guggolásra lenne képes.
2: OK! De lábsúly nélkül nagyon sokat kéne csinálni, hogy hatásos legyen.
3: Ez sem egyszerű, ha a hát nem egyenes, akkor inkább árt.
4: Ez jó!
5: Ha a lábad is felemeled, akkor nem jó a hátnak. Ha a karodat emeled, az inkább a hátizomnak jó.
2/5 anonim válasza:
Ezek valóban feszesítenek, nem úgy mint a futás
3/5 anonim válasza:
Persze valamennyire hatásosak. De szerintem súllyal csinálnál dolgokat hamarabb látszana az eredmény.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is ez a fél lábas guggolás elég erős kezdésnek. Nem hiszem, hogy a legjobb ötlet lenne ez alapján elkezdeni edzeni. Én az ő videóikat szoktam csinálni: https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY persze súllyal, mert anélkül nem sokat ér. Amit linkeltél, ott a második gyakorlat nagyon használt nekem, de ott is kell a lábsúly, mert elunod az életed mire elkezded érezni, hogy ég az izmod.
5/5 A kérdező kommentje:
mindenkineeeek koszi:):):):)
2015. jún. 23. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!