Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez valóban feszesíti a popsit?

Ez valóban feszesíti a popsit?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 22. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

1: Nem hiszem, hogy aki nem edz rendszeresen, az kapásból fél lábas guggolásra lenne képes.

2: OK! De lábsúly nélkül nagyon sokat kéne csinálni, hogy hatásos legyen.

3: Ez sem egyszerű, ha a hát nem egyenes, akkor inkább árt.

4: Ez jó!

5: Ha a lábad is felemeled, akkor nem jó a hátnak. Ha a karodat emeled, az inkább a hátizomnak jó.

2015. jún. 22. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Ezek valóban feszesítenek, nem úgy mint a futás
2015. jún. 22. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze valamennyire hatásosak. De szerintem súllyal csinálnál dolgokat hamarabb látszana az eredmény.
2015. jún. 22. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is ez a fél lábas guggolás elég erős kezdésnek. Nem hiszem, hogy a legjobb ötlet lenne ez alapján elkezdeni edzeni. Én az ő videóikat szoktam csinálni: https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY persze súllyal, mert anélkül nem sokat ér. Amit linkeltél, ott a második gyakorlat nagyon használt nekem, de ott is kell a lábsúly, mert elunod az életed mire elkezded érezni, hogy ég az izmod.
2015. jún. 22. 22:32
 5/5 A kérdező kommentje:
mindenkineeeek koszi:):):):)
2015. jún. 23. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!