Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ez a mondás,...

Fiúk! Szerintetek ez a mondás, hogy dagadt lányok is lehetnek szépek ez igaz?

Figyelt kérdés
Sokszor jönnek ezzel,de nem érzem őszintének a dagadt lányok szájából, hogy ők mennyire elégedettek lennének magukkal.Ez nem inkább csak álszenteskedés a részükről és a lesz...om, hogy hogy nézek ki?
2015. ápr. 14. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Én nem szeretem a dagadt lányokat, sőt kifejezetten a sportosabb vékonyabbak jönnek be, de nem fogok hazudni van olyan aki husisabb (fiúként mondom nem lányként mert ez a 2 mérce más) és komolyan tetszik.

Ha nincs szétfolyva nézhet ki jól, de van egy határ ami fölött nem. Ilyen lány 1000-ből ha 1 van.

Inkább a vékonyabb/formás lányok a szépek.

2015. ápr. 14. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a dagadt?

Van, aki már a teljesen normál testalkatú lányokra is azt mondja, hogy dagadt, mert nem kiálló csontú gebék.

Van, akinek a molett, husi is egyből a kövér hájas disznó kategória.

Pedig szerintem a husik között is nagyon sokféle van, nagyon sokféle testalkat, eltérő felesleg.

Ha valaki kicsit husibb, nem egy hájas disznó, az lehet csinos, szép, kívánatos, főleg ha szép az arca, ápolt és odafigyel magára. Mint ahogy egy vékony lány sem feltétlenül szép és ápolt és igényes.

2015. ápr. 14. 12:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
mit nevezel dagadtnak? Aki egészségtelenül elhízott, vagy akin van kis husika? Pasi vagyok, és pl szeretem ha van rajta hús.
2015. ápr. 14. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a dagadt?
2015. ápr. 14. 12:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem inkább az arcra értik, nem a testre.

ha a fiúknak bejön egy csaj teste, arra azt mondják, jó csaj. ha az arcuk jön be, akkor szép.

2015. ápr. 14. 20:44
 6/14 A kérdező kommentje:
igazándiból arra vagyok kíváncsi,mert sokszor reklámozzák azt, hogy a telt nők is lehetnek szépek.még a kicsit teltebbekre én is azt mondom, hogy jó köztük is van csinos és szép de amelyik széjjel van folyva és mondogatják, hogy ők is lehetnek szépek...hogy szerintetek az olyan nők valóban szépek vagy ez inkább csak egy önnyugtatósdi ezeknek a nőknek a részéről. tv-ben lehet ilyet nem is egyszer látni főleg átalakító műsorokban, hogy a 120 kilós nőciknek azt mondják, hogy dagadtak is lehetnek szépek. szerintetek? tényleg lehet szép egy 120 körüli nő? vagy ez csak álszenteskedés?
2015. ápr. 15. 10:04
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
szerintem ez csak álszentség. szép arcú kövéren is lehet, de maga a test nem szép, amikor 120 kilós valaki. bár vannak emberek, akik erre gerjednek, de a nagy átlag szerint ez bizony nem szép. egyszerűen nem esztétikus. aki úgy telt, hogy nem folyik róla a zsír, meg nincsenek hatalmas hurkái, hanem van dereka, csípője, tényleg olyan nőiesek az idomai, az teljesen oké, de ezek a nők nyilván nem durván elhízottak, és valószínűleg sportolnak is, hogy feszes legyen a testük, ne egy szétfolyó zsírpaca.
2015. ápr. 15. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
ja igen, és a tényleg elhízott nők ezzel csak nyugtatják magukat, hogy á nem kell nekem mozogni, szép vagyok én dagadtan is. pedig ők maguk is tudják, hogy ez így nem jó, de a könnyebb utat választják.
2015. ápr. 15. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez szerintem pont ideillik:

[link]

2015. ápr. 15. 11:38
 10/14 A kérdező kommentje:
na igen ezen a képen pont egy szép telt nő van....de én egyet értek veletek, hogy az efölötti súlyú hölgyek csak hitegetik magukat. nem szépek. de talán ez inkább hozzájárul a rossz önképhez szerintem, hogy ezt akarják elhitetni a dagadt nőkkel, hogy ők is lehetnek szépek....sztem ez álszenteskedés. igenis nem szépek sztem sem,adjon magára,fogyjon kicsit aztán esetleg mondja, hogy szép. nem kell senkinek 90 60 90-nek kinéznie,meg szzupermodellnek,de azért egy 120 kilós nőci ne mondja már azt hogy ő milyen szép,mert nem az.kikérem magamnak akkor én tök fölöslegesen vagyok igényes, figyelek oda magamra, a súlyomra,a hajamra. ennyi erővel minek szépítkezni,nem hiszen mindenki szép. ez álszenteskedés. sajnálom, hogy elhízott.de a takaródzást meg a mellébeszélést nem szeretem. a szépségért meg kell küzdeni.persze ez nem azt jelenti, hogy ujjal kéne bárkire is mutogatni az utcán meg kiröhögni.de ez nekem akkor is cseszi az agyam, hogy igazából ezekben az emberekben egy téves önképet állítanak fel az ilyen műsorok, hogy elhitetik velük, hogy így is szépek. és ezek után szépen megnyugszik és nem is tesz magáért semmit, hogy lefogyjon kicsit.pedig lehet nem ártana az egészségének:szívének,koleszterin,vérnyomás.bokasüllyedés. most hitessem el vele, hogy minden rendben van így?ezzel sztem többet ártok,ez legfeljebb rövid távon az önbizalmának jó. de hosszútávon az egészségének rossz. akkor inkább őszintén a képébe mondom, hogy figyelj ez így nincs rendjén és neked se lesz jó. van olyan bnőm aki rettentően el van hízva: 26 éves és kb 100 kiló. és az is azzal nyugtatja magát, hogy telt nők is lehetnek szépe. igen csakhogy ő már régen nem telt,hanem kövér! és folyton azt is hallani tőle, hogy hát nála ez hormonális....futni nem akart jönni,görkorozni nem akart jönni, kondizni szintén....de annyit a hormonálisról, hogy bezzeg amikor fizikai munkát kellett csinálnia mindjárt lefogyott....most meg vissza...b*szik rá a legtöbbje és azt mondja, hogy nem tud, hormonális,pedig ő nem is eszik sokat.nincs ideje mozogni meg hasonlók. ezek csak kifogások,utána meg picsognak,hogy mindenki bántja őket. na bakker hát tegyen magáért mindenki nem? és igenis ne mondja már egy 100 kilós nő nagy mellel magáról, hogy ők is lehetnek szépek. érdekes módon a fiúk véleményét hallva nem ez a vélemény. és nekem igényes nőként sem
2015. ápr. 15. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!