Fiúk! Szerintetek ez a mondás, hogy dagadt lányok is lehetnek szépek ez igaz?
Én nem szeretem a dagadt lányokat, sőt kifejezetten a sportosabb vékonyabbak jönnek be, de nem fogok hazudni van olyan aki husisabb (fiúként mondom nem lányként mert ez a 2 mérce más) és komolyan tetszik.
Ha nincs szétfolyva nézhet ki jól, de van egy határ ami fölött nem. Ilyen lány 1000-ből ha 1 van.
Inkább a vékonyabb/formás lányok a szépek.
Kinek mi a dagadt?
Van, aki már a teljesen normál testalkatú lányokra is azt mondja, hogy dagadt, mert nem kiálló csontú gebék.
Van, akinek a molett, husi is egyből a kövér hájas disznó kategória.
Pedig szerintem a husik között is nagyon sokféle van, nagyon sokféle testalkat, eltérő felesleg.
Ha valaki kicsit husibb, nem egy hájas disznó, az lehet csinos, szép, kívánatos, főleg ha szép az arca, ápolt és odafigyel magára. Mint ahogy egy vékony lány sem feltétlenül szép és ápolt és igényes.
szerintem inkább az arcra értik, nem a testre.
ha a fiúknak bejön egy csaj teste, arra azt mondják, jó csaj. ha az arcuk jön be, akkor szép.
Ez szerintem pont ideillik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!