Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ez a mondás,...

Fiúk! Szerintetek ez a mondás, hogy dagadt lányok is lehetnek szépek ez igaz?

Figyelt kérdés
Sokszor jönnek ezzel,de nem érzem őszintének a dagadt lányok szájából, hogy ők mennyire elégedettek lennének magukkal.Ez nem inkább csak álszenteskedés a részükről és a lesz...om, hogy hogy nézek ki?
2015. ápr. 14. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, de egyetértek. két év alatt 20 kilót híztam, 50-ről először 60-ra, majd szép lassan 70-re. múltkor volt egy kérdés itt, hogy a huszonéves teltebb lányok miért akarnak mindig lefogyni, hiszen telten is szépek. hát én beírtam, hogy azért kéne lefogyni, mert egészségügyi gondokat okoz, amiket én már 24 évesen megtapasztaltam a 70 kilómmal, és dolgozok is azon, hogy visszafogyjak legalább 60-ra. jól le lettem pontozva. : D pedig egyszerűen tényleg sz.r így, mert nagyon meg kell válogatnom, mit vegyek fel, hogy ne emelje ki a hasamat meg a csípőmet. túlságosan összeérnek a combjaim, ezért a farmereim a seggem alatt rendre szétszakadnak a súrlódástól, nyáron meg a combom dörzsölődik ki a szoknyában. és persze visszért problémáim lettek, és teljesen kifulladok 4 emelet lépcsőzéstől... akárki akármit mond, ez nem normális, nem egészséges, és nagyon nem kéne belesüppedni az "én így is szép vagyok" kamu dumába, mert ha 24 évesen így kijönnek az egészségügyi problémák a hízás miatt, akkor a még kövérebb lányoknak mennyi gondjuk lehet? főleg a kor előrehaladtával...
2015. ápr. 15. 22:32
 12/14 A kérdező kommentje:
örülök neki, hogy ezt más is így látja, aki viszont szenved is ettől. kívánom sikerüljön amit elterveztél,te egy pozitív ember vagy aki észreveszi azt ami az ő érdekét szolgálja és nemcsak hitegeti magát. egy tipp,ha odafigyelsz arra, hogy mennyi húst viszel be a szervezetedbe meg vizet azzal tapasztalatom szerint elő lehet segíteni a fogyást. persze nem azt mondom, hogy ne egyél húst csak hogy mértékkel.
2015. ápr. 17. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
már megint az ostobáskodás. ha valaki kövér, még nem feltétlenül igénytelen. az igényesség az ápolt haj, köröm, fogak, öltözködés stb. testalkattól függetlenül.
2015. jún. 2. 00:18
 14/14 A kérdező kommentje:
hát szerintem már önmagában az igénytelen,hogy hagyja magát 100 kilóra hízni
2015. jún. 30. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!