Fiúk, lányok, nagyon látszik az alakomon, hogy semmit nem sportolok? (kép)
őszinte véleményeket várok. nagyon rossz? nem igazán mozgok mostanában sajnos:/
5-6 kg plusz? Az már önmagában sok. A kérdezőben semmi sovány nincs, teljesen ideális a testzsírja.
Nem hogy nem sportol, de még hízzon is? Magánál van, aki ilyet állít? Egyszerűen nem fér a fejembe...
Nagyon szép alakja van. És egy emberi testnél teljesen normális, ha látszanak a csontok. Könyök, csípő, gerinc, csukló, térd, boka...stb.
Inkább az a baj, ha ezek nem látszanak, mert akkor ott durván sok a zsír.
köszönöm a válaszokat, meglepően jó fej volt mindenki. én sem értem ezeket a túl vékonyozó kommentelőkt, szerintem az ilyesmire mondják, hogy 'csont és bőr' és nem az én alkatomra: [link]
arról, hogy a csontjaim kiállnak és láthatóak, nem tehetek, nagyon a csontjaim, mindig is így néztek ki, genetika. talán ha 80 kiló lennék nem látszanának, de annyi akkor sem lennék szerintem, ha tömnének.
Elég lapos vagy,szerintem is felszedhetnél pár kilót,de ez nem azt jelenti,hogy most 15 kg-ot hízz meg,mert nem...csak 1-2 kiló kéne,hogy kicsit formásabb legyél :) Amúgy az a kép,amit küldtél nem nagyon különbözik tőled...lehet,hogy még nálad is vékonyabb,de nincs olyan sok különbség köztetek :D
A kérdésedre a válasz pedig igen,látszik,mert nem igazán van rajtad izom,ha kicsit tornásznál,sportolnál,akkor alakulnál és kicsit formásabb lenne az alakod is :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!