Átlagos lányból hogy lehetnék kifinomultan nőies?
Tudtok tanácsokat adni hogyan alakuljak át?
Nem én vagyok a képen de kb így nézek ki, ugyan ilyen hatást keltek: [link]
És Ilyen szeretnék lenni, vagyis ilyen hatást kelteni:
Próbáltam már nőiesebben felöltözni meg beállítani a hajam, de valahogy nem sikerül ilyennek lennem, olyan igazán nőiesnek. Jó lenne ha tudna valaki tanácsot adni hol vásároljak, mire figyeljek oda öltözködésnél, sminknél, frizuránál stb.
hány éves vagy? tizenévesen ez nem fog menni
amúgy meg látod, megnézed a képed, veszel olyan ruhákat, nyalkáncot, gyakorolj sminkelést...
olyan vagy amilyen ízlésed van(szerintem) :)
majd szépen fokozatosan át állsz a nőiességes kinézetre ha valóban olyan vagy legbelül :D
De nem kell befesteni a hajat meg festetni a szemöldöködet meg agyon sminkelned magad :D mert a képen az van kb :D
türelem és odafigyelés :D természetes módszereket alkalmazzál pl a szép bőrért,sok víz,sportolás,zöédségek,gyümölcsök(egészséges étkezés) már sokat számít csak türelem kell :) és már nem kell kifesteni ennyire magunkat (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!