Fiúk! Mit gondoltok az ilyen kis mellű lányokról?
Utálom, gyűlölöm, elegem van már belőle, h kicsi a mellem! Nemhogy kicsi, szinte nincsen, vmi ilyesmi:
Fiúk! Mennyire elvetnivaló dolog ez Nálatok? Tudom - minenki ezzel vígasztal -, h még nőhet (15/L), de nekem nagyon elegem van már belőle, 3 éve semmit nem nőtt, és hozzá kell fűznöm, h emellett az arcom is pattnásos (ehhez hasonló: [link] ), sőt még a hátam teteje is az... :'( Am havonta járok kozmetikushoz, otthon is kezelem, és egészségesen eszem, sportolok meg minden, tehát, bárhogy is mondanátok, nem tudok annál többet tenni, mint amennyit most... Aztán a lábam is rövid, sovány is vagyok, nincs nőies alkatom....... Na mind1, a lényeg, tehát, h: Srácok, úgy általánosságban mennyire számítanak ezek a negatív tényezők a külsőről, ha tegyük fel, kedves, udvarias, szerény és alázatos vagyok... Még1szer mondom, csak tegyük fel, nem tudom, h az vagyok-e, csak úgy általánosságban, ha egy ilyen lányról beszélünk mi a vélemény?
Persze lányok is írhatnak, érdekelne a külső vélemény... Képet most mondom, h magamról nem rakok fel, maximum keresek a neten hasonlót, ha mégvmi érdekel a külsőmről...
Előre is köszönöm!
A kis mell és Keira színésznő is szexi! A pattanások kevésbé, azzal kellene valamit kezdeni, de szerintem idővel kinövöd!
32F
csak a mell méret részre válaszolok.
ha valami dudor van az elég,csak hogy ne olyan legyél mint egy fiú. kosárban mérve:"AAA"-tól kezdeve "C"-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!