Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok az ilyen...

Fiúk! Mit gondoltok az ilyen kis mellű lányokról?

Figyelt kérdés

Utálom, gyűlölöm, elegem van már belőle, h kicsi a mellem! Nemhogy kicsi, szinte nincsen, vmi ilyesmi:

[link]

[link]

Fiúk! Mennyire elvetnivaló dolog ez Nálatok? Tudom - minenki ezzel vígasztal -, h még nőhet (15/L), de nekem nagyon elegem van már belőle, 3 éve semmit nem nőtt, és hozzá kell fűznöm, h emellett az arcom is pattnásos (ehhez hasonló: [link] ), sőt még a hátam teteje is az... :'( Am havonta járok kozmetikushoz, otthon is kezelem, és egészségesen eszem, sportolok meg minden, tehát, bárhogy is mondanátok, nem tudok annál többet tenni, mint amennyit most... Aztán a lábam is rövid, sovány is vagyok, nincs nőies alkatom....... Na mind1, a lényeg, tehát, h: Srácok, úgy általánosságban mennyire számítanak ezek a negatív tényezők a külsőről, ha tegyük fel, kedves, udvarias, szerény és alázatos vagyok... Még1szer mondom, csak tegyük fel, nem tudom, h az vagyok-e, csak úgy általánosságban, ha egy ilyen lányról beszélünk mi a vélemény?

Persze lányok is írhatnak, érdekelne a külső vélemény... Képet most mondom, h magamról nem rakok fel, maximum keresek a neten hasonlót, ha mégvmi érdekel a külsőmről...

Előre is köszönöm!

2015. jún. 16. 19:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Az írásaidból egyértelmű,hogy gond van az önértékeléseddel.

Előfordul ez hidd el kamaszkorban és felnőtt korban egyaránt.Nem ritkaság ez!

Próbáld meg mint ahogy tetted is,a pozitív tulajdonságaidat értékelni.Mert nagyon jól gondolkozol!

Leszámítva a külső és a mell kérdést.

Valóban nagyon sok pasinak a nagy mell jön be,de legalább annyinak a kicsi.Vagy van akinek nem is számít mert popó párti pl.

Erről itt az oldalon hasonló témájú kérdésekben meg is győződhetsz.

És ha vigasztal,nekünk pasiknak meg a farkunk mérete okoz

problémát :)

A pattanásokra pedig én inkább bőrgyógyászt ajánlanék.

Sokat segíthet.

F40+

2015. jún. 17. 19:07
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
24 éves kismellű lányként sosem volt gondom azzal, hogy párt találjak, akár rövid, akár hosszú távra. mindig úgy kell levakarnom magamról a férfiakat. szóval a kis mell nem akadály a párkeresésben...
2015. jún. 17. 20:03
 13/35 A kérdező kommentje:

#11: Köszi:) Bőrgyógyásznál, mint írtam az előző kommentemben, már voltam, de nem segített. Am Nektek, férfiaknak más szerintem a f@rkatokkal a méretproblémátok, mint nekünk a mellünkkel, mert a mellméret melltartón és pólón keresztül is látszik, h kb mekkora, Nektek meg ki venné észre, h kicsit kevésbé dudorodik a nadrág xDD Na, a lényeg, h az nem látszik elsőre...

#12: Vígasztaló, bár elgondolkodtam, h Te mit mondasz kis mellnek, mert én azt, h még az A-s melltartó is nagy rám. Ott már nem panaszkodnék, h kicsi, ha végre egyszer megélném, h kinövök egy A-s melltartót...:D

2015. jún. 17. 20:58
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem is néha nagy az A-s melltartó.
2015. jún. 17. 22:26
 15/35 anonim válasza:
100%
Majd mindenben változni fogsz ;) .Ne foglalkozz vele,ha a személyiséged a helyén van,akkor minden oké ;) . Szarj a társadalomra.
2015. jún. 17. 23:48
 16/35 anonim válasza:
Hidd el nem olyan nagy gondd az ha kicsik a melleid...sot nem is gondd:) engem is sokat foglalkoztatott es a kerdes annyi idos koromban...most 21 vagyok a melleim meg azota sem nottek meg , de eddig meg egyik pasim sem hagyott el azert mert kicsinek talalta a melleim vagy mert par kilo plusz van rajtam :) legyen onbizalmad es a megfelelo ember ertekelni fog ugy ahogyan vagy ...a tobbi meg nem szamit :)
2015. jún. 23. 23:38
 17/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Nekem se volt (van) nagy cickom, 80/A vagy 75/B (kisebbet) melltartot hordok/hordtam. Akarkivel voltam, nem zavarta meg azt sem akivel csak szex volt, sot volt aki azt mondta neki taszito a nagymell (lehet csak azert hogy, legyen valami) . Terhessegre megnott, hat mar most unom (nagymellu noi tarsaimat nem akarom leszolni). Melle nagy vallam volt, de derakam vekonyabb meg nagyobb seggem volt /van, Kb.:mint melletlen Jennifer Lopez. Nekem is pattanasos volt az arcom, mellem, hatam. Elmentem borgyogyaszhoz, irt fel kremeket, de semmit nem ertek. Es arctonikot, meg borradirt hasznaltam mellemtol eltunt, arcomon meg neha most is van mitesszer, hatam meg nyaranta letisztult a naptol, de allandora a szolariumtol. Ugy hogy nyugika ha kellesz valakinek nem fog szamitani, meg elfognak mulni, mar Garniernek is jok a termekei, es alapozot ne hasznalj!!!!

2015. júl. 5. 15:13
 18/35 A kérdező kommentje:

Először is, a 75B egyáltalán nem kicsi. Az A-s már nem mondható közepesnek, de nekem még az A-s is nagy... És nagyon rossz érzés, hogy nincs mit a melltartóba rakni. Nem azért, mert ronda lenne, meg nem azért, mert csúfolnának, egyszerűen kevésbé érzem magam nőnek/ nőiesnek emiatt....

Utolsó: Ne használjak alapozót??? Attól nem tűnnék hanyagnak, ha ránézésre még annyit se tennék meg, hogy eltakartom a ragyáimat?

De amúgy köszönöm az olyan válaszokat, hogy a mellméret nem számít, tudom, hogy nem az a legfontosabb, csak hát, azért, ha arra gondolunk, hogy hogy néz ki egy szép nő, akkor hozzátartozik az, hogy legyen melle...

2015. júl. 11. 01:04
 19/35 anonim ***** válasza:
5%
A kis mell szerintem csúnya.
2015. júl. 11. 11:27
 20/35 anonim ***** válasza:

kérdező, a 17-es csupa buta tanácsot adott:

szolizni nem szabad pattis bőrrel, a garniernek gagyi cuccai vannak és alapozót is nyugodtan használhatsz, ha nem komedogén.

2015. júl. 12. 04:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!