Szerintetek ideális mellméret?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,pár hónap múlva töltöm a 14-et.
B/95ös a melltartóméretem,ebben fér el.Azt szerettem volna kérdezni szerintetek ez kicsi,nagy,vagy pont jó?
2015. jún. 16. 18:32
1/12 SweetLady válasza:
95-ös hát rohadt széles :) a B-s mell meg a legátlagosabb cicike
2/12 A kérdező kommentje:
Igen :D elég széles,nem tudom fog-e még nőni :)
2015. jún. 16. 18:38
3/12 anonim válasza:
B-s mell átlagos,ellenben a 95 cm-es hát elég sokatmondó.Most vagy kajakozol,vagy elég durván el vagy hízva.
4/12 SweetLady válasza:
Én szerintem úszik:D teszek rá egy csokit :D
5/12 A kérdező kommentje:
163 cm,53 kg.:)
nem kajakoztam
2015. jún. 16. 18:40
6/12 A kérdező kommentje:
és nem is úszok.:D nem űzök semmiféle sportot,csak itthon tornázok
2015. jún. 16. 18:43
7/12 anonim válasza:
Akkor nem annyi a mellméreted. Elhiszem hogy ez van a melltartódba írva, de durván el van számozva. Mérd meg szűken mell alatt és lazán mellcsúcson magad körbe, megmondom a rendes méretedet.
8/12 SweetLady válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Hát..sokan mondták,hogy elég nagy melleim vannak.De én nem így gondolom.
2015. jún. 16. 18:53
10/12 anonim válasza:
Mérd meg a melled alatt.Lehetetlenség,hogy nem sportolsz,53 kg vagy,és 95 cm széles a hátad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!