Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt még rajtam kívül...

Van itt még rajtam kívül olyan kamasz aki nem festheti a haját, nem lövethet piercinget, nem csináltathat tetoválást és nem aludhat a barátainál?

Figyelt kérdés

Annyira irigylem a korosztályomat,mindenki azt csinálhat amit akar,csak nekem van megtiltva minden:(

15/L

2010. febr. 28. 17:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem is az a lényeg hogy mit engednek mit nem,hanem hogy azt szeretném hogy hagyjanak a saját hibáimból tanulni. Hogy ne azért ne csináljak valamit mert nem engedik,hanem mert úgy döntök hogy nincs rá szükségem. Tapasztalatokat szeretnék,hogy ne úgy essek ki a világba 2 és fél év múlva hogy tök ismeretlen minden.
2010. febr. 28. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

15 évesen ez lenne a normális. Nekem anyukám még 19 éves koromban is leszedte a fejem amikor befestette ma hajam a tudta nélkül. Sminkelni nekem 9-es koromig nem is lehetett. Sőt...az osztálytársaim ki is néztek volna, ha tetkót, piercinget vagy valami mást csináltatok magamnak.

Szóval ne irigyeld a kortársaid. Fém izék nélkül a legszebb egy lány, utólag úgyis megbánnád.

2010. febr. 28. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:

A hajfestést megengedik, a másik kettőt szerintem nem. Azért csak gondolom, hogy nem, mert nem akarok egyiket se, tehát nem álltam elő ilyen ötletekkel:)

15L

2010. febr. 28. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok, de még mindig nem festetem a hajamat, nincs piercingem és tetoválásom se... Miért gondolod, hogy ettől több leszel? Ezzel csak egy tömegcikk leszel!

Ne így fogd fel, hogy a szüleid csak mindent tiltanak, örülj, hogy foglalkoznak veled, csak hogy tudd még igenis gyerek vagy, egy gyereken pedig nevetségesen hatnak az ilyen dolgok!

Ne irigyeld a korosztályodat, pár év múlva lenézed őket, amikor másképp fogod fel ezeket a dolgokat!

Az ott alvás barátoknál... Az más! Nem értem miért tiltják ezt meg neked, nincs benne semmi kivetni való. Persze, ha az ott alvás társulna egy szabad bulizós estével, ahol isztok, az megint más...

2010. febr. 28. 22:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Te inkább örülj

Nekem sem engednék a szüleim egyiket sem, kivéve a barátoknál alvást. Piercinget lövetni hülyeség, tetoválás meggondolatlanság. A tetoválás megmarad örökre, ha nekem lenne egy fiam vagy lányom én sem engedném, hogy agyonhülyességezze magát ! 5 év múlva már bánnád, csakhogy a tetkó örökre megmarad. A piercing befertőzhet, ezenkivül nem a legintelligensebb emberek hordják.

Tudod, én csak 15 éves vagyok, de azt már tapasztalatból mondom, hogy a mi osztályunkban mindvégig az volt a menő akinek se piercingje, se festett haja, se tetkója nem volt. Nem az ilyennel kell kitűnni. Nem azt mondom, hogy hasalj rá a könyvre minden nap 4 órát, de legalább valami épitőt csinálj. Lehet nem fog tetszeni amit most mondok, de ha ilyen " problémáid " vannak ennyi évesen az az jelenti, hogy nincs semmi épitő vagy szórakoztató elfoglaltságod, jó lenne keresni ilyeneket. Én is lány vagyok és volt egy pasim, aki igazán menő volt. Magas, atletikus, kiváló tanuló, szép arcú és bőrű, intelligens, menő. Még arra is büszke vagyok, hogy a volt pasim volt. Sosem jutott eszembe, hogy miért nincs piercengje vagy tetkója. Valahogy elrontotta volna

2010. márc. 1. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!