Van itt még rajtam kívül olyan kamasz aki nem festheti a haját, nem lövethet piercinget, nem csináltathat tetoválást és nem aludhat a barátainál?
Annyira irigylem a korosztályomat,mindenki azt csinálhat amit akar,csak nekem van megtiltva minden:(
15/L
Én, de én nem is akarom. Tökéletesen érzem magam, piercing nélkül, az eredeti hajszínemmel, tetoválás nélkül.
15/L
én de én tetkót nem akarok.
piercinget is csak 16 éves koromban csináltathatok.
a barátaimnál meg aludhatok.
14/L
Jah biztos féltenek.. :d
engem is féltenek.. . sőt melyik anyuka nem félti a gyerekét?^o)
teljesen nem sz*rják le h ki mit csinál..
én nem cigizek, nem vagyok minden 7végén bebszva, van pc-m tetko nem kell, aludhatok a haverjaimnál, járhatok bulizni..
de nyugi! ne szomorkodj olvastam itt olyat is h 15 éves és nem szedheti a lábáról a szőrt (: ^^
de gondolj bele h ha 12-13 évesen már azt csinálhattál volna amit akarnál, most lehet valami nagy drogos lennél (:
de majd egy idő után biztos elfognak engedni . :) még nem maradtál le sok minderől. :D
előző vagyok. 15/L :D
A tetoválás érthető nyilván. Én még felnőtt fejjel sem csinálnék, mert bármikor meggondolhatom, és akkor szopás. De a többivel nem tudom mi a baj. Általában a kapott bizalom meghálálja magát...
(Jó, talán a hajfestést sem engedném, de eazért, mert alapból baromságnak vélem, raádásul tönkreteszi a hajat.)
Köszi a válaszokat.
Igazából két dolgot szeretnék,az orrom jobb felébe egy kis karikát szúratni,és a jobb fülembe még egy lyukat lövetni,de nem valószínű hogy 18 éves korom előtt megvalósíthatom őket (max. a füllyukasztást mert azt el tudom rejteni a szüleim elől)
Tetoválást szeretnék,de csak akkor ha lesz valami konkrét elképzelésem,és lesz olyan szimbólum amit szívesen hordanék egy életen keresztül.
Azt végképp nem értem hogy miért nem aludhatok az egyetlen és no.1 barátnőmnél,nincs pasim és nem is tervezek beszerezni egyet,meg egyébként felém se néznek a srácok,szóval ettől igazán nem kellene tartaniuk a szüleimnek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!