Híztam, fogytam, izmosodtam, vagy semmi változás? Képek lent! 12/l
Hány kilónak becsülnétek? A súlyom változatlan, de kíváncsi lennék, hogy a testem változott-e. 12 éves lány vagyok, 166 cm magas.
Az első kép 2015.04.27.-én készült: [link]
A második kép ma, 2015.06.14.-én készült: [link]
Melyik képen hány kilónak nézek ki? Híztam az első kép készítése óta? Fogytam? Nyúltam? Izmosodtam?
A második kép nagyon rossz, a megvilágítástól nem látszik a combod és a csípőd és más szőgben van mint az első kép, îgy elég nehéz megmondani. Csinálj egy ugyanolyat, mint az első kép.
Ennyiből azt tudom mondani, hogy hízni nem híztál, de nem is formásodtàl, az tuti. A fogyást-nyúlást és a súlyodat nem tudom megállapítani, ahhoz rossz a kép. Az első képen 60-65 kg lehetsz.
Te most komolyan azt hiszed hogy 2 fekete paca közül meglehet tippelni hogy hány kiló vagy?
Nem látszik semmi...
Nem látunk bőrredőt, sem simaságot az elsőn, de hogy a másodikon tényleg semmi az 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!