Csak rajtam áll a változás, legyek önző a boldogságomhoz?
Figyelt kérdés
Több mindent szeretnék elkezdeni, de ebben nem támogatnak itthon, szerintük felesleges és nem nekem való. De nekem nem az álmom, mindig csak halasztom, hogy ne csalódjanak bennem, de végül nem vagyok boldog.2015. ápr. 17. 12:57
1/3 anonim válasza:
Csak egy eleted van. Hasznald ki! Es az, hogy megprobalsz boldog lenni, meg nem jelenti azt, hogy onzo vagy.
2/3 anonim válasza:
Miért foglalkozol velük, de most őszintén?
Nálam is az volt, hogy megpróbáltak mindenben helyettem dönteni, de én a sarkamra álltam és nem foglalkoztam velük, mentem a magam feje után. Hogy jól tettem e? Jelenleg havi 7 számjegyű összeget keresek és az első számjegy nem 1-es, de ha nem a saját fejem után megyek, akkor valószínűleg egy villanyszerelő lennék, aki minimálbérért gürizik.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj, hogy jelenleg nincs munkám, csak alkalmi, és ez is visszahúz. Idáig sikerült összespórolnom 3 havit, de most, hogy nincs csak alkalmi munkám így egy kicsit nehezebb is.
2015. ápr. 17. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!