Miért támadják a sikeres embert idehaza? Mire jó ez? Már kezd elegem lenni belőle?
A problémám az volna hogy idehaza mindenki annyira irigy,nem rég lettem 22 éves és mindent a saját pénzemen vettem kemény munkával de észreveszem hogy azért mert nekem több van leszólnak a hátam mögött, hogy nincs életem stb. Van egy haverom aki már 30 körül van ööö neki mindene meg van és róla is ilyeneket mondanak. Láttam a youtubon egy magyar ember aki kemény munkával nagyon gazdag lett. Lamborghini Aventadort vásárolt magának(nekem ez a állom autóm) és a kommentbe mindenki támadja. https://www.youtube.com/watch?v=yf5zso32B0U
Mire jó ez a sok irigység, ezek az emberek sose fognak megváltozni? Ha külföldre megyek ott is ilyenek lesznek az emberek?
Irigyek. Sajnos ez van. Jónéhány sikertelen ember lelkének könnyebb, ha a másik is sorstárs a sikertelenségében.
Egyébként ehhez nem kell a szó mai értelmében sikeres élet, elég az, ha szimplán boldog vagy, egy kis autóval, vagy akár autó nélkül. Akkor is irigyek. Jópár boldogtalan ember lelkének könnyebb, ha a másik is sorstárs a boldogtalanságban.
Mert minden ember egy törtető valaki, és úgy jut előrébb, ha a másik sikertelenségén élvezkedik, tapos.
Na most ha az illető, buta, ostoba, nem jutott soha sehová az életben, viszont szeretne fejlődni, mi neki a megoldás?
Megszüntetni mindent, ami őt a sikertelenségére vezeti.
Ezek leginkább a butácska emberekre jellemző, ha valaki értelmes, azt jobban lekötnek más dolgok, mint hogy ilyenekkel foglalkozzon. Ezek csupa egyszerű, felszínes emberek.
Hát annyira nem vagyok sikeres! Csak több dolgom van mint a korombelieknek! Pincér vagyok és nyáron jól fizet! Egy 1987-es Honda Civicem van és igen elégedett vagyok vele!
Csak még más korombéliek a kocsmába töltik az idejüket vagy dohányra költik én inkább félrerakok pénzt és veszek laptopot vagy valami amivel boldoggá tesz. A másodiknak üzenem nem felvágos akartam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!