Szolárium krém?
Érdeklődnék itt mert annyi féle fajtát olvastam hogy fogalmam nincs melyik szoli krémet válasszam.Olvastam hogy a scyn és a australian gold is jó.Ki mit ajánl?Már kétszer voltam szoliba 20.-án ballagás és legalább egy kis barnaságom legyen már.Hétfőn szerdán pénteken még tudok menni szolizni.
Akik a napot mondják inkább ne irjanak.
Én fiú vagyok, Scyn pokert használok, ami ugye férfiaknak való. Szerintem nagyon jó, annyira nem is drága. Próbáld ki a női változatát :)
f18
AnyTan Caramel!!!
ezt használtam, és az illata is fincsi karamelles, és önbarnítós, ezáltal szép illetve tartós színem lett:)
a szolistúdióba az egyszerhasználatos változatát találod (ha van nekik) :)én a Dm-ben az 50 ml-s kiszerelést 700-ért vettem :) kétszer használtam eddig, mert hát mióta megvettem kétszer voltam szolizni, és mind a kétszer bőségesen kentem be vele magam:) és még mindig van benne annyi hogy minimum a lábam bőségesen be tudjam kenni :) a legnagyobb kiszerelés azt hiszem 3300 volt:) nagyon meg vagyok vele elégedve!:) mondjuk már inkább kifekszem napozni, de ősszel biztosan beszerzem:) még van ennek egy másik változata az AnyTan Hell, a következő szerintem olyan lesz,még nem próbáltam :) próba szerencse:)
a Dr. Kelenesek meg... olcsó húsnak... büdös is, és hát semmit se használ :) remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!