Mit tehetnék, hogy ne látszódjanak annyira a striáim?
Igen, tudom, hogy sosem fognak eltűnni, ezt hallottam, és olvastam már rengetegszer.
Kb háromnegyed éve megjelent a hasamon 3 stria. Nem is lenne velük gond, ha kicsik lennének. De ebből kettő 10 cm hosszú, a harmadik pedig 5. Olyan a hasam, mintha már szültem volna, pedig csak 17 vagyok. Igen, tudom, hogy ez a saját hibámból történt, de nyilván nem én akartam ilyen lenni.
Szóval mit kellene tennem, hogy gyorsabban halványodjanak? Ha végre fehérek lennének, akkor talán nem lennék annyira rosszul tőlük. De még mindig ugyanolyan lilák, mint az elején.
Vagy talán ha szoliznék, és nem lenne ilyen fehér bőröm, akkor kisebb lenne a kontraszt? (lila-barna)
Olyan szörnyű, hogy 2 éve még tök szép alakom volt, most meg már kb bikinit se vehetek fel.
Köszi a segítséget előre is!
(rosszindulatú emberek kérem kíméljenek, elég így is anyukám meg a barátnőim szörnyülködése)
Köszi a válaszokat! :)
Tudom, hogy a striák nem barnulnak. Úgy értettem a szolizás dolgot, hogy egy lila stria (talán) kevésbé szembetűnő barna bőrön, mintsem fehéren.
Utolsó: Még az is jobb lehet. Esküszöm, ez a lehető legrosszabb hely. Mindenhol máshol sokkal szívesebben elviselném...
Még egy kérdés: Ha gyantázom a hasam (mert valami érthetetlen okból kifolyóan elég szőrös a pocakom, így muszáj), akkor ugye nem ártok neki? Tehát nem fog tőle még nagyobbra húzódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!