Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Napozás, szoli vagy önbarnító...

Napozás, szoli vagy önbarnító krém? Szerintetek melyik a leghatékonyabb és egyben a legegészségesebb?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 27. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Krém a legegészségesebb. Napozás a legtartósabb, legszebb színt adó. A szoli meg... hát hamar tönkreteszi a bőrt és barna helyett sárga színt ad, pigmentfoltokkal tarkítva.
2015. ápr. 27. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
az önbarnító a legegészségesebb és legbiztonságosabb, de elég macerás.
2015. ápr. 27. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:

A krémeket tekinteni a legegészségesebbnek... Azért én már olvastam a barnítók egészségtelen hatásairól is.

Maradjuk a természetnél, annál egészségesebbet nem találsz!

Ésszel kell napozni ennyi. A barnaság is tovább tart, mint a szolié. És kevésbé leszel ráncos!

2015. ápr. 29. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:

a naptól durván ráncosabb leszel, mint egy krémtől... és a káros uv sugárzásnál mégis mi károsabb egy krémben? orvosok, bőrgyógyászok állítják, hogy a legbiztonságosabb az önbarnító. ettől nem leszel se bőrrákos, se ráncos...

a saját nagyszüleimen látom, hogy az uv sugárzás által ért bőfelületek jóval öregebbek, ráncosabbak, mint az a részük, amit nem ért a nap... bármennyit is napozik valaki, mindenképpen káros sajnos. (50-es naptejjel nyilván nem, de akkor meg nincs barnulás.)

2015. ápr. 29. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván egyik sem egészséges, és mindegyik lehet káros ha túlzásba viszed. Én szoliba csak akkor megyek ha nyár előtt vagy elején nagyon fakó a bőröm. Olyankor elkezdem magam szoliban barnítani már az elején, hogy a későbbiekben ne égjek le. Onnantól kezdve csak napozok, vagy ha sokáig nem süt elmegyek szolizni hébe-hóba, hogy szinten tartsam a barnaságom. De a lényeg, hogy többet legyél napon, mint szoláriumba és ne fordítva, különben elég csúnyán besárgulsz. Ha szolizol akkor, nyilván magától a szoláriumtól is függ a tartósság, nekem egész sokáig szokott látszódni. Ha rám hallgatsz nyár elején menj el szolizni, hogy legyen egy egyenletes alap színed, aztán fojtasd napozással de csak óvatosan és fokozatosan! Nyár közepe felé gyönyörű színed lesz!!!! Az önbarnítókat felejtsd el, foltokat hagynak maguk után. Habár nekem az arcom sosem barnul hozzá a testemhez, ott valamiért mindig fakóbb maradok. Ilyenkor be szoktam néha kenni barnítóval, ha olyan helyre megyek, de nem a kedvencem ez a megoldás.
2015. máj. 6. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!