Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 159 cm,65-70 kg megfelelő egy...

159 cm,65-70 kg megfelelő egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,159-160 cm (lassan 4 éve ekkora vagyok) és 65-70 kg. Mindenki azzal piszkál,hogy dagi vagyok. Egy évig edzettem rendszeressen,viszont abba hagytam.

Ilyen alakom van: [link]

Vélemény?

2015. jún. 12. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
160 cm-hez 50 kg lenne az ideális súly egy fiatal lány esetében.
2015. jún. 12. 16:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod:)
2015. jún. 12. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem megfelelő, nagyon nem. Magasságodhoz képest a súlyod rengeteg.

Az edzéssel meg nem érsz semmit, ha nem diétázol mellé. Meg azt sem árt tudni, hogy melyik edzésfajta zsírégető és melyik erősítő. Mert az erősítő edzések nem fogják leolvasztani a zsírrétegedet, csak az izmokat növelik a háj alatt.

A zsírt az aerob típusú edzésekkel lehet eltüntetni, gugliban keress rá ezekre.

Életmódot kéne váltani, normálisan étkezni (nem koplalni), letenni a nsikat, a cukros üdítőket, az energiaitalt (ha iszol ilyesmit), sok gyümölcsöt, zöldséget, sovány húsokat enni, 2,5-3 liter vizet meginni.

2015. jún. 12. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Apukam,fitness edző,ő segít nekem,kórházba kerültem,egy hónapig,azért hagytam abba az edzést. Amúgy 40 perceket,futottam,nap mint nap,és 20-30 perceket bicajoztam.49 kiló voltam:)

Apukámtól nem szeretnék tanácsot kérni mert azzal jön "hogy én már elmondtam". Szóval valaki tanácsot tudna adni fogyással szembe? HAMAR szeretnék fogyni:)

2015. jún. 12. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne akarj hamar fogyni, mert akkor a kinyúlt bőröd nem fog rendesen visszaugrani, meg a szervezeted le fog gyengülni és a fogyókúra befejeztével megint vissza fogsz hízni.

Fogyni folyamatosan kell. Mondom, válts életmódot, a régi edzésfajták meg teljesen jók voltak, azokat kéne újrakezdeni.

2015. jún. 12. 17:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod:)
2015. jún. 12. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagy a súlyod. Eddz nyugodtan, bajod aligha lehet belőle.
2015. jún. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!