Mellméretbe megfelelő a 80/C egy 15 éves lánynak? Mert néha ugy érzem igen néha meg ugy h nem:D
"ne haragudj, de a 80-as azt jelenti, h a melled alatt annyi, tehát nem vagy sovány, hanem egy kis felesleg."
Istenem, attól h valakinek 80-as a kerülete, nem azt jelenti h az felesleg, jesszus! :D Arra még nem gondoltál, h esetleg a háta izmosabb, és amiatt???
Gondolkodjatok már, mielőtt minden hülyeséget írtok...
Főleg h le is írta hány kiló..
- Hozzátenném, h én 164 cm-hez vok 58 kg, és én sem vok dagi. Plusz akk szted hányas melltartót kéne hordanom ez alapján? 100ast? Én is 80-ast hordok.
Szóval kérdező: Tökéletes az alakod, és a cicid is! :) 15 évesen nekem is ennyi volt a mellméretem, most 18 vagyok, mára már D-lett, (nem híztam, ugyanis 80D(!), de a C az most is hiányzik. nekem az volt a megfelelő az alkatomhoz. Az jó mert nem is kicsi, és nem is olyan h túl nagy, pont jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!