Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellméretbe megfelelő a 80/C...

Mellméretbe megfelelő a 80/C egy 15 éves lánynak? Mert néha ugy érzem igen néha meg ugy h nem:D

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát... szerintem van rajtad egy kis felesleg, de ha azt nézzük, hogy 15 éves vagy, még nőhet a melled. Szerintem felnőtt korodra közepes melled lesz. :)
2009. júl. 9. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem egyáltalán nem biztos h van rajtad felesleg. énis 15 vagyok és nekem 80B-s és majdnemhogy túl sovány vagyok. sztem a 80C jó, de te látod, mert attól is függ h milyen magas vagy, hány kg, stb...:)
2009. júl. 9. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de a 80-as azt jelenti, h a melled alatt annyi, tehát nem vagy sovány, hanem egy kis felesleg.
2009. júl. 9. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
kicsit nagyok 15 éves létedre.
2009. júl. 10. 00:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam kövérnek...50 kg vagyok és 163 cm magas
2009. júl. 10. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:

"ne haragudj, de a 80-as azt jelenti, h a melled alatt annyi, tehát nem vagy sovány, hanem egy kis felesleg."

Istenem, attól h valakinek 80-as a kerülete, nem azt jelenti h az felesleg, jesszus! :D Arra még nem gondoltál, h esetleg a háta izmosabb, és amiatt???

Gondolkodjatok már, mielőtt minden hülyeséget írtok...

Főleg h le is írta hány kiló..

- Hozzátenném, h én 164 cm-hez vok 58 kg, és én sem vok dagi. Plusz akk szted hányas melltartót kéne hordanom ez alapján? 100ast? Én is 80-ast hordok.

Szóval kérdező: Tökéletes az alakod, és a cicid is! :) 15 évesen nekem is ennyi volt a mellméretem, most 18 vagyok, mára már D-lett, (nem híztam, ugyanis 80D(!), de a C az most is hiányzik. nekem az volt a megfelelő az alkatomhoz. Az jó mert nem is kicsi, és nem is olyan h túl nagy, pont jó. :)

2009. júl. 17. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, h jó rám a 75-ös is, csak akkor értelemszerűen DD v E-set veszek. Szóval ennyit a kerületről. ;)
2009. júl. 17. 17:38
 8/8 A kérdező kommentje:
éretm közii:D
2009. júl. 18. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!