Lányok! Szerintetek megfelelő mennyiségű szőr borítja ezt a férfi testet?
2011. júl. 30. 01:33
1/13 anonim válasza:
szépen ki van gyúrva, nem mondom.. (o.O)
a szőrről annyit, hogy nem sok, mai világban viszonylag optimális, bár egy ilyen testen én teljesen szőrtelenítenék :D
3/13 anonim válasza:
a mellkasán lehetne több szőr!szóval engem nem zavarna ha szőrösebb lenne...
4/13 anonim válasza:
jé! hol találtad meg a képem? 25F
5/13 anonim válasza:
Mi ez, a gorilla az állatkertből? :-(
6/13 anonim válasza:
Ez egy erősen borostás felsőtest. Látszik, hogy borotválja vagy rövidre vágja géppel.
7/13 anonim válasza:
Azta mindenit micsoda test!Szerintem megfelelő szőr borítja ezt az isteni testet!;)
8/13 anonim válasza:
"a mellkasán lehetne több szőr!szóval engem nem zavarna ha szőrösebb lenne..."
Szerintem bundásabb lenne, csak rövidre nyírja rajta a szőrt. Ilyen rövid nem szokott lenni alapból.
9/13 anonim válasza:
Ilyen jól és részletesen kidolgozott testet vétek eltakarni szőrrel!Ha valakinek ilyen teste van, ennyi időt és energiát fektetett bele hogy így nézzen ki, akkor igenis legyen benne annyi hogy szőrtelenít.
24/L
10/13 anonim válasza:
Uhh, anyám, ez a test:O Egyébként nekem jobban tetszene szőrösebben, mint kábé az összes férfitest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!