Egy kis hónaljszőr még belefér ha trikót akarok felvenni?
Úristen!! Trikóhoz hónaljszőr több mint gusztustalan! Azonnal borotváld le!
Viccet félretéve, persze hogy belefér. :)
Én a kis hónaljkutyámat fésülgetem:)
Már lassan derékig ér
19/F
ha nem mosunk fogat, elrohad az összes.
ha nem szőrtelenítünk, mi történik? semmi az égvilágon.
valaki kitalálta, hogy a nőknél a szőr ciki. elterjedt, tehát divat lett, mert létjogosultsága nincs igazából. innentől fogva ha egy nő nem szőrtelenít, akkor igénytelen, mert nem követi a divatot. pedig lehet ugyanolyan csinos, magára adó, mint szőrtelenül.
de mondom, én is szőrtelenítek, mert én is így látom már szépnek. meg persze ez az elvárás. nyáron szőrtelenítek, de pl. télen fullra leszarom a lábamat és a hónaljamat, és semmi negatívumát nem érzem, észre sem veszem, hogy ott van a szőr. puncit is csak azért szőrtelenítek, mert ha megnő, kényelmetlen a mindennapokban, főleg ha megjön. szóval annak még látom értelmét.
a férfiaktól miért nem várjuk el, hogy szőrtelenítsék pl. a hónaljukat? ha egy nőn ronda a hónaljszőr, akkor a férfiaknál is. ehhez képest alig látni szőrtelen hónaljú férfit, mindenhonnan lógnak ki a méteres szőrszálak, az is undi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!