Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy kis hónaljszőr még belefér...

Egy kis hónaljszőr még belefér ha trikót akarok felvenni?

Figyelt kérdés
Tényleg elég kicsi de nemtudom, hogy így undorító e a trikó? 17F

2015. jún. 10. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Fiú vagy természetes.
2015. jún. 10. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Férfi vagy szőrös a hónaljad. És akkor mi van? Azt veszel fel ami kényelmes, fiúnál egyáltalán nem gusztustalan a hónaljszőr. Kivéve ha óriási nagy kiskutya de szerintem még az sem vészes.
2015. jún. 10. 18:29
 3/10 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Úristen!! Trikóhoz hónaljszőr több mint gusztustalan! Azonnal borotváld le!

Viccet félretéve, persze hogy belefér. :)

2015. jún. 10. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
jahh, ha ezt egy lány kérdezné meg, akkor már fújjogna mindenki, hogy milyen igénytelen...
2015. jún. 10. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem mi abban a meglepő hogy mást várunk el egy nőtől és mást egy férfitól. Nekem nőként sem egyeztethető össze a nőiességgel az hogy szőrös vagyok mint egy majom. A nőiességhez a puhaság a kerekded formák és a báj társul nem a szőr. :D Persze ízlések és pofonok de nekem semmi bajom azzal ha egy nőre azt mondják ne legyen már szőrös a hónalja meg a lába.
2015. jún. 10. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a kis hónaljkutyámat fésülgetem:)

Már lassan derékig ér

19/F

2015. jún. 10. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
kicsit magam ellen is beszélek, mert persze én is szőrtelenítem a hónaljamat, lábamat, stb. de miért? mert elvárás. pedig hihetetlenül sok bonyodalmat és szenvedést okoz nekem a szőrtelenítés, meg sok más lánynak is, de csináljuk mert "muszáj", vagy mert már magunkkal is elhitettük, hogy ez így jó és szép. jahh, nekem is jobban tetszik a szőrtelen nő, de szerintem már csak azért, mert ez árad mindenhonnan. a női szőr egyszerűen tabu. a szőrös nő nem nőies. pedig minden nő szőrös, akkor miért ne lenne a szőr is, vagyis inkább uniszex. a fiúknak viszont megvan a választásuk, és senki nem osztja le őket, ha szőrös a hónaljuk. egyesek szerint egyenesen ciki egy magát szőrtelenítő férfi. őszintén becsülöm azokat az embereket, akik magasról leszarják ezeket a divatos társadalmi konvenciókat.
2015. jún. 10. 20:41
 8/10 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Egyetértek utolsó. :)
2015. jún. 10. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj hetes, de szerintem ez nem olyan dolog, mint a "divat". Az, hogy egy nőnek hónaljkutyája van, igen nagy igénytelenségre utal. Ennyi erővel én is mondhatom azt, hogy innentől kezdve csak hetente mosok fogat. Tényleg nincs sok különbség a kettő között.
2015. jún. 12. 01:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

ha nem mosunk fogat, elrohad az összes.

ha nem szőrtelenítünk, mi történik? semmi az égvilágon.

valaki kitalálta, hogy a nőknél a szőr ciki. elterjedt, tehát divat lett, mert létjogosultsága nincs igazából. innentől fogva ha egy nő nem szőrtelenít, akkor igénytelen, mert nem követi a divatot. pedig lehet ugyanolyan csinos, magára adó, mint szőrtelenül.

de mondom, én is szőrtelenítek, mert én is így látom már szépnek. meg persze ez az elvárás. nyáron szőrtelenítek, de pl. télen fullra leszarom a lábamat és a hónaljamat, és semmi negatívumát nem érzem, észre sem veszem, hogy ott van a szőr. puncit is csak azért szőrtelenítek, mert ha megnő, kényelmetlen a mindennapokban, főleg ha megjön. szóval annak még látom értelmét.

a férfiaktól miért nem várjuk el, hogy szőrtelenítsék pl. a hónaljukat? ha egy nőn ronda a hónaljszőr, akkor a férfiaknál is. ehhez képest alig látni szőrtelen hónaljú férfit, mindenhonnan lógnak ki a méteres szőrszálak, az is undi...

2015. jún. 12. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!