Miért akarnak a nők Thigh gapet?
Csak én nem értem a nőket azzal kapcsolatban, hogy mi a rákért akarnak thigh gapet?
Fiúk, most őszintén, ez valakinek bejön??? Én soha nem jönnék össze molett nővel, de ez már a ló túloldala
10
mi a nőies ezen? mi a nőies azon hogy egy vasrúd belefér a lábai közé?:D
11
hát ezt meg te honnan veszed? kb 25 centi hosszú rész a combjából összeér neki, ezért nem tudom mire gondolsz
meeert összezárja a lábát? nézdmár, a jobb lába előrébb van mint a bal, gyakorlatilag keresztben van a lába. ha úgy tartaná mint az első, neki is thigh gap-je lenne.
puszi
valahol a kettő között lesz a megoldás kedves kérdező ;)
de inkább 1 mint 2 bár a 2-től egy szopást elfogadok
Hát,nekem egyrészt valóban jobban tetszik ha rés van ott, másrészt baromi kényelmetlen és undorító érzés,amikor járás közben összeér a comb, dörzsölődik, izzad nyáron 40 fokban, és ha sietsz, rezeg..mert nem mindenkinek atomfeszes ám. Sőt..
És ezt sajnos tapasztalatból írom, mert kb másfél évvel ezelőtt még csak 46-47 kg voltam, tök vékony voltam, most meg nyomom az 58-at. Most sem vagyok kövér,de rendesen meglátszik..és most összeér a combikám..és nagyon utálom. :/ A görbe lábas divatozás meg hülyeség a részedről,mert arról viszont végképp nem tehet senki,hogy görbén nő..ez adottság sajnos. Én attól vagyok rosszul,ha valaki szándékosan csámpásan áll be..(anno az emok csámpás "besz*rtam" állása). Na az gáz.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!