Mi a véleményetek a bikinibridge-ről és a thigh gap-ről?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 02:07
1/12 anonim válasza:
Az, hogy egyik sincs az elvárásaim között.
3/12 anonim válasza:
Régen nem volt, de akkor tetszett és akartam mindkettőt. Most van, de már nem tartom olyan szépnek és különlegesnek egyiket sem.
4/12 anonim válasza:
Az, hogy sose fogom elérni, mert egyszerűen nem vagyok az az alkat. Hamarabb fogy el a seggem és a cicim, mint a hasam és a combom, szóval felejtős.
5/12 anonim válasza:
Amúgy pedig ezzel gizdáskodni ultra nagy parasztság.
6/12 anonim válasza:
A bikini bridge számomra érthetetlen hogy miért jó. Csak mert nekem is van és mégcsak sovány sem vagyok, sőt.
7/12 anonim válasza:
Bikini bridge nekem akkor van, ha lefekszek XD
8/12 anonim válasza:
Nekem mind a kettõ van, mert eleggé vékony illetve csontos vagyok, de különösebben nem csináltam semmit értük. Bár a thigh gap tetszik is.
9/12 anonim válasza:
Bikinibridge-m van és szeretem.
Thigh gapem iszonyat pici,már szinte majdnem összeér a combom(nincs mit tenni,ha az ember 160cm alatt van,csak génekkel lehet pálcika mint a modellek)
Viszont a nyakcsontom kiáll,azt is szeretem:)
10/12 anonim válasza:
Bikinibridge nem tetszik, nem is érdekel. A thigh gap viszont szerintem szép. Egyik sincs, még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!