Egyik sem fontos, miért lenne? Ez is csak egy divatbaromság. Mellesleg életemben nem diétáztam, se nem edzettem, se nem sportoltam, mégis van mindkettő nekem is. Hozzátenném: nekem nem tetszik... szerintem ronda.
2014. febr. 7. 14:22
5/8 anonim válasza:
Hogy a fenébe lehet ilyen marhaságokkal foglalkozni, mikor az emberek éheznek, gyermekek halnak meg rákban.... és ezernyi fontosabb dolog is van a világon te meg ilyen f****ságokkal buzerálod a népet!!
21/L
2014. febr. 7. 18:27
6/8 anonim válasza:
Nekem mind2 nagyon tetszik :) De ez ízlés kérdése, nem mindenkinek ugyan az tetszik! Még mindig!
Szerintem szép lehetsz :)
2014. febr. 8. 13:06
7/8 anonim válasza:
figyu van akinek jól néz ki, de egyik sem fontosabb a másiknál, sőt szerintem sokkal fontosabb dolgok vannak, pl milyen a kisugárzásod, mi van a fejedben. régebben volt "szebb" combrésem, most kevésbé, de régebben nem volt gyerekem és sokat aggódtam a külsőségek miatt, most van gyerekem és fontosabbak lettek az érzelmi dolgok, a benső világ. Csinos vagyok,+4kg van rajtam, mégis elégedettebb vagyok magammal mint amikor combrésem és bikinibrigde-el azon gondolkoztam elég csinos vagyok e?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!