Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a fontosabb...

Szerintetek melyik a fontosabb: a combrés vagy a bikinibridge?

Figyelt kérdés
Nekem hál istennek meg persze a rengeteg edzésnek és diétának köszönhetően mindkettő van, csak nem tudom eldönteni, hogy melyik a lényegesebb.

2014. febr. 7. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Túl van lihegve mindkettő. Az utóbbit nem is értem, nekem kicsit teltebb de még normál alakom van, mégis van olyanom, szóval az annyira nem extra.
2014. febr. 7. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Nekem az a fontos, hogy egyik se legyen, ha egy mód van rá. XD A természetes női test a szép, nem pedig a megcsinált, lesoványított "műtest". 22/f
2014. febr. 7. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"meg persze a rengeteg edzésnek és diétának köszönhetően "

NEM, drága, KIZÁRÓLAG a genetikád miatt van neked mindkettő!

Magyarázat két fitneszgurutól:

[link]

Személy szerint egyik se tetszik.

Sokkal vonzóbb az ilyen:

[link]

2014. febr. 7. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Egyik sem fontos, miért lenne? Ez is csak egy divatbaromság. Mellesleg életemben nem diétáztam, se nem edzettem, se nem sportoltam, mégis van mindkettő nekem is. Hozzátenném: nekem nem tetszik... szerintem ronda.
2014. febr. 7. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Hogy a fenébe lehet ilyen marhaságokkal foglalkozni, mikor az emberek éheznek, gyermekek halnak meg rákban.... és ezernyi fontosabb dolog is van a világon te meg ilyen f****ságokkal buzerálod a népet!!

21/L

2014. febr. 7. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mind2 nagyon tetszik :) De ez ízlés kérdése, nem mindenkinek ugyan az tetszik! Még mindig!

Szerintem szép lehetsz :)

2014. febr. 8. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:

figyu van akinek jól néz ki, de egyik sem fontosabb a másiknál, sőt szerintem sokkal fontosabb dolgok vannak, pl milyen a kisugárzásod, mi van a fejedben. régebben volt "szebb" combrésem, most kevésbé, de régebben nem volt gyerekem és sokat aggódtam a külsőségek miatt, most van gyerekem és fontosabbak lettek az érzelmi dolgok, a benső világ. Csinos vagyok,+4kg van rajtam, mégis elégedettebb vagyok magammal mint amikor combrésem és bikinibrigde-el azon gondolkoztam elég csinos vagyok e?!

élvezd az életed és érezd jól magad!

2014. febr. 8. 15:56
 8/8 TXCowboy ***** válasza:
Én kb lesz*rom mindkettőt, inkább formás legyen.
2017. jan. 9. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!