FIÚK! Tényleg nincs alakom?
Ezt így megítélni nem lehet. Van alakod, max másnak nem tetszik, tehát ezért mondja, hogy nincs...
Nekem is, ami tetszik alak (a kimondottan vékony, tipikusan az, amire sokan azt mondják, hogy "elöl deszka, hátul léc") az hasonló, mint ami a képen van, vagy amit ebből a 2 adatból le lehet szűrni, de azon a képen nem túl sok minden látszik :D
Nekem tehát a vékony számít szépnek, annak van alakja. A teltebbek nem jönnek be, egyáltalán. Tehát, hogy az adott illetőnek mi tetszik, vagy mi nem, azt csak is ő tudja. Nem tudja neked más megmondani.
Saját véleményem: szerintem szép lehet az alakod, legyél magabiztos! Egyébként úgy sem tudsz mindenkinek megfelelni, valaki kimondottan a kövérekért van oda :D Illetve elég bunkóság a másiknak azt mondani, hogy nincs alakja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!