Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Tényleg nincs alakom?

FIÚK! Tényleg nincs alakom?

Figyelt kérdés
165cm 44 kg vagyok. Melleim azért vannak, és megkaptam egy olyan embertől akitől nagyon fájt, hogy nincs alakom.

2015. jún. 7. 19:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Fiú volt? Megverem! Csak vicc :)
2015. jún. 7. 20:39
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen fiú volt.
2015. jún. 7. 20:41
 13/28 A kérdező kommentje:
Egy számomra fontos fiú.
2015. jún. 7. 20:42
 14/28 anonim ***** válasza:

De van.

Aki inkább valaki olyat ölelgetne akit át sem ér, nehezebb mint ő, lötyög a teste, nincs benne törékenység, kerek arca van és sehol nem feszes a bőre annak egészségére.

A fiú valószínűleg bunkózik. Viszont ha szoktad látni, hogy a teltebb lányok társaságát keresi akkor tényleg az az ideálja.

Szerintem tökéletes az alakod, de fogyni már ne fogyjál.

2015. jún. 7. 20:50
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem a teltebb lányokat szereti, és fogyni dehogy akarok.
2015. jún. 7. 20:54
 16/28 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy valakinek nincs alakja. Max neki nem tetszik. De az igaz, hogy egy olyan képröl amilyent te képzelsz magadhoz hasonlatosnak nem lehet mondani értékelhetöt.
2015. jún. 7. 21:11
 17/28 anonim ***** válasza:
inkább vékony mint kövér ez nem kérdés de talán rád férne pár kiló
2015. jún. 7. 23:01
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
A linkelt képen minden látszik, csak az alakja nem. Az látszik csak, hogy vékony, mert a kezei és a lábai is azok.
2015. jún. 8. 00:55
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
ebből semmit se látni
2015. jún. 8. 08:54
 20/28 anonim ***** válasza:
73%

Hát általában a fiúk a vékony derekú, széles csípőjű, kerekebb popsis lányokra mondják, hogy jó az alakja. (Tudom, mert én is ilyen vagyok és rengetegszer megkapom, néha ismeretlen emberektől is az utcán...) Nem tudom hány éves vagy, de biztos fogsz még változni.

A kérdésedre válaszolva sajnos azt kell mondjam igaza volt a srácnak. :/ A képen lévő modellre mindent rá lehetne fogni csak azt nem, hogy jó alakja van.

2015. jún. 8. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!