Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek bejönnek a testépítő nők?

Nektek bejönnek a testépítő nők?

Figyelt kérdés

Nekem fogynom kéne jópár kilót,de ha ránézek egy testépítő nőre,egyszerűen elborzadok,pedig tudom magamról,hogy milyen gázul nézek ki,szóval kb. senkiről nem vagyok olyan rossz véleménnyel mint magamról,de egy testépítővel sem cserélnék.

Ti hogy vagytok vele?

Kort és nemet is írhattok. :) Köszi :)

2015. jún. 7. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejönnek.. Mondjuk én eleve nem egy finom vonalakkal megáldott nő vagyok, elég sok bennem a tesztoszteron szerintem, mert sok pasis vonásom van. Eleve nagyok a vállaim, nincs nagy különbség a csípő és derék méretem között, a combjaim olyanok mint egy focista lábai, szóval szerintem ezért is tetszik a sok izom. 30N
2015. jún. 7. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Arra menj hogy feszesedj és formásodj:D

Ha nem veszed annyira pontosan a dolgokat és nem kokszolsz nem leszel olyan ocsmány:)

De kockás hasat ne csinálj:D

2015. jún. 7. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Ilyen fitness modellekre gondolsz? Mert ezek is napi szinten súlyzós edzést végeznek ám, nem leszel attól feltétlenül 110 kiló tömör izom.

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 7. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Más a fitnesz modell, meg más a testépítő. A fitnesz modellek még kinéznek valahogy, de nézz meg egy ilyet: [link]

Ebben mi a szép? De most tényleg. Semmi nőiesség nincs benne, egyszerűen nem más, mint egy hústorony.

2015. jún. 7. 13:31
 5/10 A kérdező kommentje:
akiket linkeltél,ők még bomba fitnessmodellek :) de akikre én gondoltam,ők is fitnessmodel néven futnak,de már más kategória...
2015. jún. 7. 15:18
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ő nálam a perfect kategória.

[link]

És ő az a semmi pénzért kategória.

2015. jún. 7. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:

1 az szinte genetika, meg egy kis edzés.

Ilyen alakja bárkinek lehet, csak ettől ne legyen kockásabb a hasad:P

2. az kő kemény koksz. Ilyen nem leszel sose.

2015. jún. 7. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:

A fitness modellek igen,a testépítők nem.Már Toldi Zsuzsi is határeset.

Ha valaki nem ismerné:

[link]

2015. jún. 7. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Zsuzsi már ocsmány kategória:)
2015. jún. 7. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem nem jönnek be, szerintem nem nőiesek, és az sem, hogy olyan barnák, mint egy pecsenye. : ) 25F
2015. jún. 7. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!