Majdnem hátközépig érő hosszú, egyenes hajra házilag elkészíthető fizura tippeket?
Figyelt kérdés
Egy családtagomnak lesz esküvője ebben az évben, és szeretnék valami szép, de szolid (nehogy szebb legyen, mint a mennyasszonyé) fizurát magamnak.
Én egyett, már találtam, de többől könnyebb választani. Viszont olyat szeretnék, amivel nem kell fodrászt felkeresni.
Köszi!
Van itt egy hasonló kérdés, nem sok segítséggel számomra, mert nekem nincs fufrum, de nem is akarok, nem tetszik (volt már).: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
2010. febr. 27. 17:55
1/2 anonim válasza:
Nekem van egy jól bevált frizurám ilyen alkalmakra, magamnak szoktam elkészíteni, egyáltalán nem nagy ügy de nagyon jól szokott kinézni: fogd össze a hajadat egy hajgumival (ez nem feltétlen szükséges, csak ha úgy könnyebb) és a lófarkat tekerd körbe a hajgumi körül amíg el nem fogy, majd hullámcsatokkal rögzítsd. Így egy kontyot kapsz. Vegyél egy rózsát olyan színben, ami passzol a ruhádhoz. Ilyet sok helyen lehet kapni, én pl egy ékszeres boltban vettem (nem ahol aranyat meg ezüstöt lehet venni, hanem ilyen bizsukat, meg vannak sminkcuccok is meg stb). Ezt a rózsát tűzd a kontyod mellé (van olyan is, amihez hajgumi van rögzítve, ezt rágumizhatod a kontyra) és kész is. Ha van oldalfrufrud, azt hagyd egyenesen (akár ki is húzhatod zselével a végeket) és fújj rá egy csomó hajlakkot. Kész :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Várom a további ötleteket :)
2010. febr. 28. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!