Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volt már olyan időszakotok,...

Volt már olyan időszakotok, hogy lusták voltatok szépítkezni, ápolni magatokat? Mit tettetek ellene?

Figyelt kérdés

Én már hónapok óta hanyagolom magamat és egyszerűen nem értem miért... Oké, hogy mostanában nem is járok el sehova,na de én régebben sem mások kedvéért,hanem a magaméért tettem amit tettem a külsőmért.

Pl.: napokig csak hajtogatom,hogy ma hajat mosok...és ebből lesz heti egy hajmosás,pedig kb kétnaponta kéne az Én hajamat,meg ilyenek. A problémát már régóta felismertem mégsem változik semmi:(

2010. febr. 27. 15:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
akkor vegyél vmi új ruhát,új kozmrtikumot,nekem attól mindig visszajön a kedvmem foglalkozni magammal,még a legslendriánabb időszakomban is;)
2010. febr. 28. 19:26
 12/19 A kérdező kommentje:

Nos lányok a helyzet nem sokat változott... Pedig ahogy most visszaolvastam a válaszokat,már minden tanácsot megfogadtam s mégsem...

Igazából mostanában már van velem valami,vásárolok. Csinos holmikat.8-/ Hogy ha mégis egyszer elmennénk valahova legyen mit felvennem...A Szilveszterre fogom,de még arra sincs semmi.

1,5-2éve nem volt rajtam smink...

2010. dec. 15. 18:56
 13/19 anonim ***** válasza:
nekemis vannak alkalmak, amikor szétesek. tehát csak vagyok, de semmi hasznosat nem csinálok. aztán másnap, vagy két nap múlva ha van öt percem elkezdek rendezkedni, és nagyon pontosan akarok megcsinálni mindent. tehát tökéletesen. hogy ellensúlyba legyek az előző két-három nappal. ilyenkor hajat mosok,vasalok kisminkelem magam, szép ruhát veszek fel és ezt a "szokást" meg is tartom egy hónapig.
2010. dec. 15. 19:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Volt hát:D:D őszintén én jól éreztem magam úgy.nem akartam pasit meg semmit se kb nyugalmat.bármikor hozzáérhettem a fejemhez nem volt rajta smink dörzsölhettem a szemem tornaipőben rohangálhattam.A szőrnövekedés télen néha kicsit ijesztőbb méreteket öltött a kelleténél:D:D:D:D

Hát azóta lett barátom és kénytelen vagyok figyelni magamra:D

2010. dec. 15. 19:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Én párkapcsolatban élek több mint 3 éve. Neki jó vagyok így is,csak én nem vagyok kibékülve magammal vagyis lusta lettem magammal szemben.
2010. dec. 15. 20:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Régebb óta élek párkapcsolatban én is, és mióta megszületett a lányom, kb a napjaim 90%-a ilyen. Csak hétvégén sminkelek, csinálom meg rendesen a hajam, meg ilyenek, hétközben ilyenekre nincs időm.

(Mondjuk nem is értem, azok a nők hogy csinálják, akiket látok az utcán kisgyereket tolva a babakocsiban, beállított haj, full smink, mintás hosszú (mű)körmök...)

2010. dec. 15. 21:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Na hát még mindig én viszem a pálmát!:)
2010. dec. 15. 23:07
 18/19 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet kedves kérdező?:)
2014. jan. 17. 11:17
 19/19 A kérdező kommentje:

Még mindig "viszem a pálmát"!:) Mondhatni,hogy változatlan,illetve kicsi fellendülés volt ehhez az annói kérdésemhez képest,amit egyébként nagyon jó volt visszaolvasni,tanulságos több szempontól is.(Először fel sem ismertem a saját kérdésem,azt hittem a megválaszolt kérdések közt vagyok...) Érdekes....

Miért kérded? Hasonló "problémád" van? Köszi!:)

2014. jan. 17. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!