Volt már olyan időszakotok, hogy lusták voltatok szépítkezni, ápolni magatokat? Mit tettetek ellene?
Én már hónapok óta hanyagolom magamat és egyszerűen nem értem miért... Oké, hogy mostanában nem is járok el sehova,na de én régebben sem mások kedvéért,hanem a magaméért tettem amit tettem a külsőmért.
Pl.: napokig csak hajtogatom,hogy ma hajat mosok...és ebből lesz heti egy hajmosás,pedig kb kétnaponta kéne az Én hajamat,meg ilyenek. A problémát már régóta felismertem mégsem változik semmi:(
Velem is volt egy időszakom.Amikor reggel szószerint annyit csináltam,hogy felöltöztem,megfésülködtem,összefogtam a hajam és mentem is.Az arcomat sem ápoltam...
De nálam jött egy hirtelen váltás.Egyik napról a másikra.És elkezdtem törődni magammal.Azóta (kb.1,5éve) ez így van.Először csak arcradír,krém,tonik,hajvasalás.Ma már egy kis smink,szőrtelenítés is van.
15/L
először is körülötted legyen minden rendben ,ezt úgy értem hogy pakolj el takaríts ki.És utána már foglalkozhatsz magaddal.Esetleg csinálj egy heti vagy havi tervet ,amiben leírod hogy miket fogsz csinálni.PL hétfő szerda hajmosás ,vasárnap bőrradír.ilyenekre gondolok.
Én is voltam már úgy hogy picit elhanyagoltam magamat pl nem mostam én se hajat max egy héten egyszer,vagy a körmömet nem vágtam le szépen,vagy nem szőrtelenítettem.
DE rájöttem hogy sokkal jobban érzem magam ha mondjuk a ruha alatt is minden rendben vanXD ,szépen ki van festve a körmöm le van epilálva a lábam:D csinálj arcpakolásokat ,jobban fogod magad érezni ha ápolt vagy,ne hanyagold el a testedet!lehet így kedved is lesz kimozdulni valahova.20/L
Volt hasonló... :D Hajam nem csináltam meg, csak úgy lógott össze vissza, mosás után hagytam göndören, nem érdekelt. Nem tettem sminket, pedig smink nélkül nem ismertek meg az emberek.... :D Nem érdekelt semmi.. Most, visszajött a kedvem, sminkelek úgy mint régen, a hajamat is igyekszem kordában tartani. :D Jobban érzem magamat így. :D
Amugy amikor késve kelek fel, akkor nem sz*rozok vele, akkor nem érdekel, inkább megyek suliba úgy, ahogy kimásztam az ágybol :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!