Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ekkora mánia az Ed Hardy?

Miért ekkora mánia az Ed Hardy?

Figyelt kérdés
Sokakon látom, Ed Hardy cipő, Ed Hardy táska, sapka minden... Egy márka, az egy dolog, ugyanúgy ahogy Louis Vuitton táskákat is csomóan vesznek, ott is a nevet fizetik meg. Na de az Ed Hardy cuccok túlnyomó többségén van 1 bazi nagy halálfej vagy egy tigris vagy kb olyan minta, mint egy tetoválás... Lehet bennem van a hiba, de én nem látom, hogy mi is ebbe a jó, mi benne az újszerű, főleg hogy tízezreket elkérnek 1-1 ruhadarabért... Mert ennyi erővel fogom magam, itthon kinyomtatok valami koponyás-tigrises E.H. mintát olyan papírra, amit rávasalok egy fekete kínai pólóra... Valaki mondjon erre valami okosat :)
2010. febr. 27. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ed Hardy egy híres amerikai tetoválóművész, aki ruhakollekció készítésére is vállalkozott. Főleg a tetoválás jellegű minták miatt lett ilyen népszerű, nem sokan csináltak előtte hasonlót, pedig tényleg nem olyan bonyolult. Persze, mint minden mást, ezt is elkezdték koppintani, leegyszerűsíteni.

Én még akkor rendeltem netről tőle pólót, amikor Magyarországon nem is lehetett kapni. Persze azóta boldog-boldogtalanon ez van. Már nem szívesen veszem fel.

Amúgy vannak szebb mintái is: indiános, hajós, gésás. Ezek kevésbé csillognak.

2010. febr. 27. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
nagyon rossz szerintem
2010. febr. 27. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Tipikus tigris és halálfej minták mellett elmegyek, annyira sablon... De az, amikor egy rózsaszín pólóra(férfiaknak szánt ruhadarab) rányomtatnak egy ilyen rózsákkal körberakott koponyát, és az egészet telerakják strasszkövekkel, akkor úgy érzem, hogy.... egyszerűen undoitó, és mivel ezt látják a fiatalok, veszik a hamis cuccokat(az eredeti k*rvára nem olcsó) és villognak vele, azt hiszik ezzel menők... Inkább úgy néznek ki ezek az "alfahímek" mint valami Kapellábol szabadult b*zicsorda. :S Nem akarom elhinni, hogy ennyire keverednek a nemek. :S

17/L

2010. febr. 27. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azét imádják annyira mert ez most új és olyan nagy szám,de ez úgyis kimegy majd a divatból egy idő után.

Egyszerűbb mintázattal sokkal jobban tetszene nekem,ez így már sok egyszerre.

Nekem nincs ilyen márkájú ruhám és nem is vágyom rá ^^

16/L

2010. febr. 27. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. febr. 27. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
A ruhái nem tetszenek, viszont a parfümje valami isteni!
2010. márc. 11. 00:40
 7/9 anonim ***** válasza:
tényleg benned van a hiba,hogyha nem fogod fel hogy egy Ed Hardy póló nem olyan mint egy kínai rávasalt mintával...
2010. ápr. 16. 19:04
 8/9 anonim válasza:
Hát én a szolidabb darabokat kedvelem sajnos inkább giccsesből van több...azok szerintem is szarok.. [link] de ezt a buldogot nagyon bírom :)ilyen füzetem van! =D
2010. jún. 17. 23:38
 9/9 anonim válasza:
szerintem az ed hardy a világ eggyik legjobb márkája nekem már von sok ed hardys cucom van és nálam beváltak :)
2010. aug. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!