Miért ekkora mánia az Ed Hardy?
Ed Hardy egy híres amerikai tetoválóművész, aki ruhakollekció készítésére is vállalkozott. Főleg a tetoválás jellegű minták miatt lett ilyen népszerű, nem sokan csináltak előtte hasonlót, pedig tényleg nem olyan bonyolult. Persze, mint minden mást, ezt is elkezdték koppintani, leegyszerűsíteni.
Én még akkor rendeltem netről tőle pólót, amikor Magyarországon nem is lehetett kapni. Persze azóta boldog-boldogtalanon ez van. Már nem szívesen veszem fel.
Amúgy vannak szebb mintái is: indiános, hajós, gésás. Ezek kevésbé csillognak.
Tipikus tigris és halálfej minták mellett elmegyek, annyira sablon... De az, amikor egy rózsaszín pólóra(férfiaknak szánt ruhadarab) rányomtatnak egy ilyen rózsákkal körberakott koponyát, és az egészet telerakják strasszkövekkel, akkor úgy érzem, hogy.... egyszerűen undoitó, és mivel ezt látják a fiatalok, veszik a hamis cuccokat(az eredeti k*rvára nem olcsó) és villognak vele, azt hiszik ezzel menők... Inkább úgy néznek ki ezek az "alfahímek" mint valami Kapellábol szabadult b*zicsorda. :S Nem akarom elhinni, hogy ennyire keverednek a nemek. :S
17/L
Szerintem azét imádják annyira mert ez most új és olyan nagy szám,de ez úgyis kimegy majd a divatból egy idő után.
Egyszerűbb mintázattal sokkal jobban tetszene nekem,ez így már sok egyszerre.
Nekem nincs ilyen márkájú ruhám és nem is vágyom rá ^^
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!