Mi mostanában ez a japán mánia?
Figyelt kérdés
Állandóan japán lányokat linkelnek be hogy jaj olyan szép, ugyeugyeugye? Ennek van valami eredete ami elterjesztette vagy csak egy elkezdte, többi meg utána?2011. aug. 24. 23:30
1/19 anonim válasza:
Sajnos kezd divat lenni. Én már nagyon régóta szeretem a japánokat és nem akarom, hogy divat legyen és engem is divatp*csának nézzenek.
2/19 A kérdező kommentje:
Tényleg azt tapasztalom, hogy minden 2. lány (főleg tinik) odavannak tőlük meg vissza.
2011. aug. 24. 23:38
3/19 anonim válasza:
Nem tudom :/ Barátnőim anime/mangamániások, odavannak ezért a japán hülyeségekért. Japánba akarnak költözni, japánul tanulni. Szerintem nevetséges, nem tudom, hogy alakulhatott ki ez a torz kép néhányak fejében, hogy Japánban mindenki olyan, mint a cuki animefigurák, cseresznyefák virágoznak mindenhol és minden teljesen "kawaii".
5/19 anonim válasza:
Ideje volt már leszokni az Amerika majmolásról (valószínű a válság is belejátszhatott), most jönnek a japánok.
6/19 anonim válasza:
hát nemtom, kb 9éves korom óta animézek (kezdve a slayers,yuyu hakusho, inuyasha)aztán jöttek a mélyebb,jobb animék (elfen lied, death note, stb) utána 1-2mangát is olvastam,de ennyi.Mostanában van ez a befutott gyaru(Gal)stílus,ami terjeng itt gyk-n is,meg mostmár mtvn- is vetítenek koreai zenéket (beast pl) és hát igen média és az internet :) Tesóm annyira koreai fan, hogy oldalt csinál róluk, folyamatosan olyan zenéket hallgat,msnen az a avatarja,de tényleg nem rossz:) csak nem kell túlzásba esni. Amúgy japánba tényleg nem minden kawaii,ahogy azt hiszik..:/ ja pontosabban Tokióban mert ált oda akrnak menni.
7/19 anonim válasza:
én a koreaiakat szeretem nem a japánokat
8/19 anonim válasza:
fejlettek (ország, technológia) és értenek a divathoz, no és nem mellesleg náluk az utcán is kifejezheted önmagad, nem az a szürkeség mint itt
9/19 anonim válasza:
nem tudom, én szeretem japánt, gal vagyok, és szerintem sokkal jobb mint más országok , amiket még "majmolnak"...:S
10/19 anonim válasza:
Z-chan,te nem nézel ki úgy mint egy gal. :S Boccsi! Attól hogy lady gaga masni van a hajadba,és van egy gal-os oldalad,még nem leszel gyaru..bocsi tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!