Miért bántják a barátnőmet pont a lányok azért, mert hízott? :- (
Figyelt kérdés
Barátnőm 16 éves, én 18 vagyok, már egy éve vagyunk együtt. Az utóbbi fél évben pár kilót felszedett, de szerintem előnyére: még nőiesebb, formásabb lett mint előtte. Ő is egészen elfogadta magát, de az osztályában pár lány elkezdte szekálni az utóbbi hetekben, (talán most a meleg miatt jobban észrevehető, hogy hízott). Beszólogatnak neki, nevetnek rajta, paskolgatják... őneki nagyon rossz ez, sírt is miatta. Pedig csak kicsit teltebb, 162 cm, 66 kiló.
Miért csinálhatják ezt? Miért ilyen kegyetlenek vele?? Gondoltam rá, hogy beszélek a fejükkel, hogy hagyják már békén...
2015. jún. 2. 14:00
11/12 anonim válasza:
Én 160 cm-vel és 66 kilóval kimondottan kövér voltam, valószínűleg a barátnőd is ha, hacsak nem brutál izmos. Lehet az is, hogy nem az alkatának megfelelően öltözik. Ettől függetlenül nem kéne piszkálni, a barátnődnek viszont ajánlatos lenne életmódot váltania és mozogni.
12/12 anonim válasza:
Most sztem tök mindegy, ki szerint túl sok vagy nem, az parasztság, ha vki emiatt kiröhögi. Sztem egyszerűen el kellene engednie a füle mellett ezeknek a hülye libáknak a megjegyzéseit, és csak akkor kezdjen el fogyózni, ha ő úgy érzi, maga miatt akar. És az sem mindegy, mi miatt kezdett el hízni, mert ha gyógyszer van az ügyben, akkor orvoshoz kellene mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!